O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley. Celebrul cântăreț nu ar fi murit în anul 1977

O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley

Moartea fulgerătoare a lui Elvis Presley i-a șocat pe fanii îndrăgitului cântăreț, iar pentru că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, nu puțini sunt cei care au ajuns să nege ideea morții celui cunoscut ca fiind Regele Rock ‘n’ Roll. De-a lungul timpului au apărut o mulțime de ipoteze legate de dispariția cântărețului, iar acum, o nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley a făcut înconjurul lumii. 

Oboseala acumulată în timpul turneelor și stresul i-au fost fatale lui Elvis Presley. Pentru a face față programului solicitant, cântărețul obișnuia să ia diverse pastile energizante. În august 1977, Elvis este găsit mort, cântărețul suferind un infarct miocardic. Cu toate că aceasta a fost cauza oficială a morții, o mulțime de persoane au avut îndoieli legate de acest subiect, iar toate acestea au fost alimentate de diferite teorii care încercau să găsească o explicație pentru dispariția cântărețului.

O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley

O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley spune că celebrul cântăreț nu ar fi murit în anul 1977. Mai exact, acesta și-ar fi semnat propriul certificat de deces. Un specialist a analizat certificatul și afirmă că scrisul seamănă cu cel al celebrului cântăreț. Astfel, apare ipoteza potrivit căreia Elvis și-a falsificat propria moarte. Într-o scrisoare din 1970, Elvis Presley i-a cerut președintelui Nixon să îl facă agent federal, iar la final s-a semnat.

Gail Giorgio, au autor american, a intrat în posesia scrisorii și a trimis-o alături de certificatul de deces și de două rapoarte medicale grafologului Paul Weist pentru a le examina. În urma analizei, Paul Weist a descoperit că ambele documente au fost semnate de aceeași persoană, scrisul fiind identic.

“Am examinat cele două documente măsurând înclinarea scrisului, spațiul dintre litere și cuvinte. M-am uitat, de asemenea, la mărimea literelor și la forma literelor. Am făcut fotocopii transparente, așezându-le unele peste celelalte pentru o comparație exact. Rezultatul analizei mele a fost că forma și mărimea literelor a fost aceeași pe ambele documente. În opinia mea, aceeași persoană care i-a scris președintelui Nixon scrisoarea a scris și certificatul de deces și raportul medical al lui Elvis Presley.”, a spus Paul Weist, potrivit thesun.co.uk.

Foarte multe persoane consideră că Elvis Presley este încă în viață, ba mai mult, o lungă perioadă de timp s-a crezut că Regele Rock ‘n’ Roll chiar ar locui pe o insulă. Alte teorii susțin că Elvis Presley și-a înscenat propria moarte pentru a duce o viață normală, departe de ochii publicului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elvis Presley.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rowan Atkinson renunță la actorie. Motivul pentru care actorul a luat această decizie radicală

Alimentul care o ajută pe Sorana Darclee să își mențină silueta. Îl consumă în fiecare dimineață și așa a reușit să scape de kilogramele în plus

Cum vede Laura Cosoi fericirea: Vede Dumnezeu că ne străduim!'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete