Cum vede Laura Cosoi fericirea: “Vede Dumnezeu că ne străduim!”

Laura Cosoi, despre fericire

Laura Cosoi, despre fericire

Ce este fericirea? O întrebare simplă, cu răspunsuri multe.

Pentru unii oameni, fericirea înseamnă lucruri materiale, în timp ce pentru alții, fericirea stă în lucrurile mici.

Cum vede Laura Cosoi fericirea

Recent, Laura Cosoi a scris pe blogul personal câteva rânduri despre fericire, despre lucrurile mărunte care ne fac cu adevărat fericiți.

“Fericirea nu pică din cer”

“Bineînțeles, nu mă refer la momentele când suntem încercați cu greutăți, boli, dificultăți financiare și tot ce se mai poate ivi în viața unui om. Am observat persoane care par să le aibă pe toate – mai puțin mulțumirea, bucuria de a trăi. Cred că intuiția nu mă înșală când spun că o viață fericită, ca medie a momentelor bune, este una pe care o construiești așa. Se zice că „fericirea nu pică din cer'. Parțial cred că așa este. Să ne străduim că fiecare zi să ne-o facem frumoasă, indiferent de starea cu care ne trezim – plictiseală, descurajare și alte asemenea lor.

Și ne-o pica și din cer apoi. Vede Dumnezeu că ne străduim! Mai concret – și așa am ajuns astăzi în fața laptopului ca să îți scriu – vreau să ne gândim împreună la mici lucruri pe care le-am putea face zilnic astfel încât seara să putem pune capul pe pernă zâmbind: „A fost chiar o zi frumoasă!” a scris Laura Cosoi, pe blogul său.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete