Rowan Atkinson renunță la actorie. Motivul pentru care actorul a luat această decizie radicală

Rowan Atkinson renunță la actorie

Rowan Atkinson, celebru pentru rolul Mr. Bean, renunță la actorie. La 64 de ani, actorul a luat această decizie radicală, explicând care este motivul pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Anunțul potrivit căruia celebrul actor Rowan Atkinson va renunța la actorie i-a întristat pe fanii acestuia. Vestea bună este că decizia actorului nu este una definitivă, ci este vorba doar despre o pauză de un an, perioadă în care Rowan Atkinson își va dedica tot timpul familiei.

Motivul pentru care Rowan Atkinson renunță la actorie

Cu toate că este implicat în continuare în mai multe proiecte aflate în derulare, Rowan Atkinson a decis ca timp de un an să renunțe la actorie. Actorul își dorește ca în perioada ce urmează să aibă grijă de fetița lui cea mică, Isla. Motivul pentru care se va ocupa de creșterea micuței are legătură cu partenera de viață a actorului, actrița Louise Ford. Mai exact, actorul în vârstă de 64 de ani își dorește ca partenera sa să își continue proiectele profesionale, iar pentru că îngrijirea fetiței ar fi făcut ca acest lucru să fie imposibil, Rowan Atkinson a decis să preia chiar el această responsabilitate.

“O să am grijă pe bebelușul Bean cât timp Louise se va concentra pe actorie. “, le-a mărturisit actorul apropiaților, potrivit dailymail.co.uk.

“Rowan obișnuiește să surprindă pe toată lumea și a făcut-o din nou prin intermediul acestui anunț. El va lua o pauză de la muncă pentru a avea grijă de Isla, iar acest lucru îi va permite Louisei să se concentreze asupra carierei.”, au adăugat surse apropiate actorului.

În perioada imediat următoare, Rowan Atkinson își va lua în serios rolul de tată, acesta ocupându-se de creșterea fetiței sale care a venit pe lume în luna decembrie a anului 2017. Din prima căsătorie, actorul mai are doi copii, Lily Sastry și Benjamin Atkinson.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete