O explozie de muzică de calitate. Maria Peia, descoperirea anului

Maria PeiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

„Nori de scrum” este o piesă absolut uimitoare. Lansată pe Youtube, fără niciun fel de reclamă, fără vâlvă, fără garagață la televizor, face sute de mii de like-uri.

O explozie de muzică de calitate. Maria Peia, descoperirea anului

Vocalista complet necunoscută lumii muzicale se numește Maria Peia. Are 15 ani și, dacă va mai scoate melodii precum aceasta, va da lovitura nu numai în muzica românească, ci și în cea europeană, cel puțin.

Avem un sound nou, super-captivant, o prezență absolut fermecătoare și o voce cum rar auzi zilele astea.

Un pachet care a explodat pe mediile de socializare și care va face valuri serioase. Aștept cu mare nerăbdare să văd care va fi radioul cel mai inteligent, primul care va promova această piesă deosebită.

Din câte am văzut în spațiul virtual, comentariile sunt, în cantitate net covârșitoare, pro „Nori de scrum”, ceea ce ne spune că s-ar putea să avem cea mai ascultată piesă a ultimilor 2-3 ani.

MARIA PEIA – NORI DE SCRUM

Practic, o puștoaică de 15 ani va relansa concurența din muzica românească pentru că vine cu ceva nou, imposibil de refuzat și care, culmea, are și o poveste frumoasă, de dragoste, cel mai curat sentiment al adolescenței.

Semnalez această piesă pentru cei care vor să vadă că, în România, avem talente care pot oricând să se ia la trântă cu cei mai deștepți și mai pregătiți copii de oriunde de pe planetă.

Veți asculta bucata muzicală, și veți vedea că am dreptate. Cum s-ar spune: avem cu ce!

În cazul de față, am citit un comentariu care o asemăna pe tânăra Maria Peia cu Billie Eilish.

Nu am un etalon muzical în buzunar, dar, nu știu de ce, vocea Mariei mi se pare mult mai adaptată la stilul muzical pe care l-a abordat.

Cred că, din acest punct de vedere, Maria poate intra în topurile mondiale fără probleme, depășind chiar exemplul unei Inna care pare să se mai fi „înmuiat” în ultima vreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte