O celebră prezentatoare de la noi are coronavirus, deși e vaccinată. „Valul patru e deja aici”

Maria Coman s-a infectat cu coronavirus la cinci luni de când s-a vaccinat împotriva virusului. Se simte bine, a rămas fără miros, dar planurile i-au fost date peste cap, întrucât avea planificat un weekend la Paris, transmite antena3.ro.

„Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m-am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse.

Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris. De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă.

Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut. Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros. Că am luat pepeni și chiar m-am gândit ia uite, frate, ce diferență față de ăia din Grecia, n-au niciun miros!'

Zbang-zbang, revelație. Îmi fac test rapid, iese negativ. Dar zic să mă duc totuși a doua zi la PCR, care, evident, cum credeți, iese pozitiv. All in all, aveți grijă, valul patru e deja aici. Eu sper să îmi recapăt mirosul și să fie doar asta și să-mi cresc numărul de anticorpi. Pe principiul tot răul spre bine, aia e', a transmis Maria Coman, potrivit Antena 3.

Ulterior, a făcut declarații și marți seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei'. Maria Coman a spus că a rămas fără miros. „Sper să rămână doar așa, pentru că este o stare de stres, sincer. (…) Este puțin probabil să fi luat de la cineva pe care îl cunosc', a zis jurnalista. De asemenea, a spus că nimeni din familia sa nu a mai fost infectat, scrie dcnews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri