Numere de dresaj natural oferite de Denis Ştefan

Denis3

Pentru prima dată în România, la Seara Cailor, actorul Denis Ştefan va prezenta numere speciale de dresaj natural

Show-ul nocturn Seara Cailor va fi unul dintre principalele puncte de atracţie ale celei de-a doua ediţii a Salonului Calului, care se va desfăşura în perioada 26-29 septembrie, lângă Bucureşti.

DenisStefanÎn cadrul acestui eveniment, care se va desfăşura pe 28 septembrie, ora 20.00, la sediul Clubului Equestria, participanţii îl vor putea urmări pe actorul Denis Ştefan, care va prezenta, în premieră în România, un număr de dresaj natural.

Modulul de dresaj natural va fi o demonstraţie de dresură la liber, fără harnaşament şi zăbăluţă, demonstraţie ce va fi prezentată în stil open, interactiv cu publicul.

Tehnica dresajului natural, promovată de actor în cadrul Programului Caii României', lansat în 2012, are în vedere dezvoltarea unei metode ce pune accent pe dialogul dintre om şi cal, pe perfecţionarea modului de comunicare dintre oameni şi cai.

De asemenea, actorul Denis Ştefan va prezenta şi o demonstraţie de tir cu arcul călare, în care va trage în ţinte fixe, mobile şi în stilul vânătorilor vechi cu calul culcat la pământ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri