Numele bizar al celui de-al șaptelea fiul al lui Elon Musk! Ce semnificație are?

Luni, 4 mai, iubita omului de afaceri Elon Musk (48 de ani), muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Elise Boucher, a născut primul ei copil. „Mama și bebelușul sunt bine”, a scris CEO-ul Tesla și Space X, pe contul personal de Twitter.

Numele bizar al celui de-al șaptelea fiul al lui Elon Musk! Ce semnificație are?

Ulterior, cuplul a dezvăluit numele bizar al fiului lor. „X Æ A-12 Musk”, a scris Musk în mediul online.

În timp ce internetul dezbătea dacă bărbatul glumea sau nu, artista a confirmat că acesta va fi numele fiului lor, explicând totodată semnificația din spatele său.

„X, variabila necunoscută”, începe mesajul solistei. „Æ, varianta limbajului elfilor pentru Ai (iubire și/sau Inteligență Artificială) și A-12 = precursoarea lui SR-17 (aeronava noastră preferată).

Fără arme, fără metode de apărare, doar viteză. Grozavă în luptă, dar non-violentă.” Cântăreața concluzionează „A = Arhanghel, piesa mea preferată)”, înainte de a pune două emoticoane, unul cu un șobolan, iar un altul cu două săbii încrucișate.

Elon a descris bebelușul anterior drept „fericit, sănătos și extrem de drăgălaș”. Între timp, fanii perechii încă așteaptă un ghid de pronunțare a numelui acestuia.

Perechea și-a confirmat relația participând în calitate de cuplu la gala Met a anului 2018 și ultima dată au fost fotografiați împreună la petrecerea de Crăciun a vedetei de reality-show Kim Kardashian, în decembrie.

Elon Musk mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp.

Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și:

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete