Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

În cel mai recent videoclip publicat pe contul personal de YouTube, Andreea Bălan (35 de ani) a vorbit deschis despre experiențele negative care au făcut-o puternică.

Printre acestea, potrivit artistei, s-ar număra debutul ei în muzică la vârsta de doar 13 ani, pierderile financiare, despărțirile și nu în ultimul rând stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană din luna martie a anului trecut.

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Pe parcursul materialului, Andreea enumeră experiențele mai puțin frumoase din viața ei, experiențe care au îndemnat-o să apeleze la terapie și care au transformat-o în cea care este azi.

„În foarte multe dintre interviuri am spus că eu nu mi-am trăit copilăria. Mi-aș fi dorit să fac acest lucru [să cânte], dar să am timp și de joacă”, spune solista despre începutul carierei sale, început care i-a accelerat maturizarea.

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Următoarele experiențe negative menționate de artistă sunt destrămarea trupei Andre și pierderile financiare survenite după aceasta.

„A trebuit să-mi iau cariera în piept și să mă ocup singură de la 18-19 ani. (…) A fost foarte greu.

Nu aveam niciun ban, mă mutasem în București, stăteam cu chirie într-o garsonieră. Toate aceste neajunsuri m-au făcut să fiu și mai puternică.

(…)

Am luptat foarte mult să-mi creez o situație materială în următorii ani și așa am devenit eu extrem de cumpătată.

De-a lungul anilor, au fost articole în ziare care au zis: «Aaa, Andreea Bălan e o zgârcită». (…)

Neavând la un moment dat într-o perioadă a vieții lucruri, automat devii mai cumpătat, devii mai strângător.”

O altă experiență grea, dar totodată frumoasă a fost Campionatul Dancing Around the World, pentru care artista s-a antrenat intens, câștigând alături de dansatorul Petrișor Ruge medalia de argint.

După menționarea despărțirii de artistul Keo, după 8 ani de relație, și după ce a reușit treptat să se descopere pe sine, Andreea vorbește despre divorțul de George Burcea, tatăl fiicelor ei, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

„Ei bine, și când toate lucrurile păreau frumoase. În sfârșit am și familie, am și cariera stabilă, am trecut și peste stopul cardiac, sunt sănătoasă, copiii sunt sănătoși, totul este minunat, PUF, nu mai am soț. Okay.”

Deși parcurge o perioadă dificilă, artista mărturisește că, datorită experiențelor sale anterioare, a putut accepta separarea de partenerul de viață cu maturitate.

La începutul lunii martie a anului acesta, artista și actorul au confirmat că s-au separat.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Fostul cuplu s-a căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete