Celebrități aniversate azi, 5 mai


Pe lista celebrităților aniversate azi, 5 mai, se află actorul Henry Cavill (37) și artista Adele (32 de ani).

Celebrități aniversate azi, 5 mai

Henry Cavill este un actor britanic a cărui carieră începe în peliculele The Count of Monte Cristo (2002) și I Capture the Castle (2003).

Ulterior apare în roluri secundare în mai multe seriale TV, inclusiv în seria BBC The Inspector Lynley Mysteries, seria ITV Midsomer Murders și seria Showtime The Tudors.

De atunci și până în prezent, Henry a apărut în numeroase alte filme de succes precum Tristan & Isolde (2006), Stardust (2007), Blood Creek (2009) și Immortals (2011).

Henry devine cunoscut în plan internațional odată cu rolul lui Superman din filmele DC de mare succes Man of Steel (2013), Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) și Justice League (2017).

Ulterior apare în filmele de acțiune The Man from U.N.C.L.E. (2015) și Mission: Impossible – Fallout (2018), în 2019 fiind distribuit în rolul lui Geralt of Rivia din drama fantastică The Witcher, produsă de Netflix.

Adele este o cântăreață și compozitoare de origine britanică. După absolvirea Școlii BRIT în anul 2006, Adele semnează un contract cu agenția XL Recordings.

Albumul ei de debut, 19, a fost lansat în anul 2008 și a avut un succes comercial și critic răsunător. Este certificat drept de 8 ori platină în Regatul Unit al Marii Britanii și de 3 ori platină în Statele Unite ale Americii.

Al doilea album, 21, este lansat în anul 2011 și este un real succes. Un an mai târziu, în 2012, Adele lansează piesa Skyfall, pentru care este onorată cu un premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu Grammy pentru cea mai bună piesă originală, precum și cu un premiu Brit și unul pentru Single-ul Britanic al Anului.

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Dana Rogoz, despre izolarea cu fiul ei: „Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat'

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete