Nu rata saptamana asta

Muzica si miscare
Miscarea de sanatate 2010
Unde? In Poiana Lupului, la Garana, la 30 de km de
Resita

Cand? Sambata, 7 august, si duminica, 8 august.

De ce? Vei avea parte de multa muzica, competitii in aer liber si premii-surpriza. In prima zi noua perechi de dansatori profesionisti de la Clubul Sportiv Mystic din Resita vor oferi reprezentatii de dansuri latino, urmate de un concert sustinut de Mircea Baniciu si Ovidiu Mihailescu, in cadrul spectacolului Folk fara varsta. In aceeasi zi, Maria Gheorghiu va lansa noul album, „Curcubeu“, realizat cu actorul Eusebiu Stefanescu.

Si pentru ca evenimentul a fost gandit in asa fel incat sa imbine muzica si miscarea, cea de-a doua zi este rezervata celei de-a sasea editii a concursului Banat Mountain Bike Maraton. Competitia este alcatuita din trei sectiuni: race, marathon si marathon elite, acoperind distante care variaza intre 30 si 80 de km, fiecare avand cate trei categorii de varsta (14-17 ani, 18-34 ani, peste 46 ani, masculin si feminin).
Miscarea de sanatate 2010 este o campanie nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati.

Concert de percutie cu Mircea Ardeleanu
Unde?: La Sibiu, Muzeul Astra, pe lacul din cadrul Muzeului in aer liber
Cand?: vineri, 6 august, de la ora 12:00
De ce? Percutionistul Mircea Ardeleanu va sustine un recital extraordinar, alaturi de cursantii de la sectia de percutie a Academiei ICon Arts. Recitalul face parte din programul Festivalului de Muzica Contemporana “Academia ICon Arts 2010”.

The Golden Flat – Ultimul carnaval – instalatie
Unde?: Bucuresti, Muzeul Taranului Romanului
Cand?: in perioada 6 – 26 august, de marti pana duminica, intre 10:00 si 18:00, in Sala Foaier.
De ce?: „Este o instalatie cu si despre obiecte vechi si uzate, devorate de propria lor functionalitate, incapabile sa trezeasca vreun atasament emotional sau estetic unui privitor comod, dar care se dovedesc a fi o sursa de imprevizibil estetic si conceptual. Acolo unde nu mai e aproape nimic de vazut sau de gandit, sensibilitatea artistica descopera un alt mod de raportare la trecutul care supravietuieste prin forme hibride, in cele mai neasteptate configuratii formale sau emotionale“, spune Adina Puscariu, coordonatoarea proiectului. Lucrarea este semnata de Alexandru Poteca si va fi vernisata vineri, 6 august, de la ora 19:00.

Targ gastronomic
AuGust de Vacanta 2010
Unde? In Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul Parc I.O.R, in zona Bisericii Maramuresene)
Cand? In perioada 6 – 22 august
De ce? Vei putea degusta si cumpara produse din bucataria traditionala romaneasca, dar si straina. De asemenea, vor mai fi amenajate standuri cu bauturi, suveniruri, carti, jucarii, albume de arta, harti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare din aceeasi diversitate culturala.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri