Confesiunea unei cititoare: “Nu mai am deloc încredere în mine, sunt o epavă..”

Cum îți recapeți stima de sine? 

“Când am divorțat am simțit că m-am pierdut pe mine. Îmi vine greu să mă regăsesc.”

Laura are 35 de ani, este divorțată de un an și este expert contabil la o firmă din București. Are o fiica de 5 ani.

“Pâna acum, nu am împărtășit nimănui aceste sentimente. Mă simt complet lipsită de valoare și nu știu de ce! Nici nu îmi pot aminti o perioadă în care să mă fi simțit altfel decât așa. Cred, totuși că am fost fericită în sinea mea, cândva. Mă uit la viața mea care s-a scurs și văd că m-a doborât. Sunt la pământ. Am un serviciu care nu-mi mai place, banii sunt foarte puțini, copilul crește și are nevoie de multe. Fostul soț nu mă ajută deloc. Mă simt furioasă pe mine pentru că nu sunt capabilă să fac nimic pentru a-mi schimba în bine viața. Nu am încredere că pot să îmi găsesc un job mai bun, să socializez, să fac lucruri despre care știu că mi-ar schimba viața în bine. Mă uit uimită cum alții se mobilizează și cum își fac viața minunată, cum depășesc greutățile, iar eu parcă sunt într-o lume paralelă.

Fetița mea e singura bucurie pe care o am. Sunt atât de mândra de ea! M-am desparțit de tatăl ei când era destul de mică, așa că suntem foarte apropiate, ne avem una pe alta… Înainte de divorț am avut o perioadă foarte grea, în casă erau numai certuri, tensiuni și
râuri de lacrimi, mai ales atunci când soțul meu lipsea constant de acasă pentru că avea o relație paralelă… Nici măcar nu mai ascundea lucrul acesta. Ajunsesem o epavă de femeie.
Fostul meu soț este acum într-un alt oraș, iar anul trecut a profitat de pandemie ca să nu-și vadă copilul nici măcar o dată. Sunt singură mai tot timpul… Mi-ar plăcea să am curajul să pot ieși cu altcineva, dar nu mai am încredere nici în umbra mea.

Ca multe alte femei, m-am pierdut pe mine atunci când m-am desparțit de soțul meu. Apoi m-am gândit doar la copil. Mi-am neglijat echilibrul emoțional… și iată-mă astăzi, sunt doar o părere din femeia care eram odată.

M-ați ajuta enorm dacă prin intermediul revistei Avantaje pe care o citesc de când eram studentă, (de la afârșitul anilor 90) aș găsi o soluție, o vorbă bună, un caz similar, înțelegere sau… curaj.”

SCRIE-NE ȘI TU POVESTEA TA: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate