NU-i pune aceste întrebări unui bărbat… cel puțin nu imediat

Momentul primei întâlniri este extrem de important pentru orice relație și definitoriu în a decide dacă vor urma sau nu și alte întâlniri. Iată care sunt cele cinci întrebări pe care specialiștii consideră că nu trebuie să le puneți unui bărbat după prima întâlnire!

NU-i pune aceste întrebări unui bărbat… cel puțin nu imediat

Mai ai pe altcineva?

Dacă bărbații nu sunt în faza în care se angajează în mod serios într-o relație, în general nu le place să vorbească despre relațiile lor sau să le definească. În prima etapă a relației, este firesc să te mai întâlnești și cu alte persoane. Dacă el se mai întâlnește cu altcineva și va trebui să mintă, acest lucru îl va împiedica să își dea seama de sentimentele pe care le are pentru tine. În această etapă este nepotrivit să te simți presat să te întâlnești cu o singură persoană.

Vrei să petreci mai mult timp cu mine?

Această întrebare îl poate face pe bărbat să simtă că ai avea nevoie și ai cere prea multe, să se simtă acaparat de relație, lucru pentru care în această etapă nu este pregătit. Pentru a vă gândi la angajamente și un viitor posibil împreună este necesar mai mult timp pentru cunoaștere.

Îți place de mine? Te-ai simțit bine?

Ambele întrebări slăbesc poziția femeii pentru că implică nesiguranță din partea acesteia și speranța că l-a mulțumit pe bărbat. Totodată, mai implică și o obligație: dacă ea l-a mulțumit pe el, și el trebuie să o mulțumească pe ea. Dacă lăsăm impresia că bărbatul ar trebui să se simtă obligat să continuie relația, cel mai probabil acesta va face un pas înapoi.

Ești disponibil pentru o relație?

Dincolo de nefirescul unei astfel de întrebări, nu ne putem aștepta ca bărbatul să răspundă: ,,Da, am o gramadă de timp disponibil pentru o relație pentru că viața mea e goală și nu am prieteni!' Așa cum un răspuns de genul acesta l-ar face evident să pară nedemn de iubit, a pune această întrebare o face la fel de neatrăgătoare pe femeia care o adresează. Acestă întrebare este nepotrivită, iar bărbatul va da semne că vrea acest lucru când va fi pregătit s-o facă.

Când vrei să ne mai întâlnim?

Este o întrebare prea îndrăzneață. Bărbații vor doar să trăiască clipa și să lase lucrurile să evolueze. Vor ca relația să se dezvolte așa cum cresc plantele: nu ajută dacă scoți sămânța din pământ în fiecare zi pentru a vedea daca a încolțit.

În loc de a pune întrebări care se pot dovedi incomode și nefirești, împărtășiți sentimente pozitive, faceți comentarii pozitive. Astfel dacă bărbatul nu se simte presat să spună ceva pentru a o asigura pe femeie de intențiile lui, recunoștința naturală pentru sentimentele ei pozitive o va reasigura destul.

Ana Maria Mihăieș

Foto: 123rf

Citeste și:

Avem dovada: femeile cunosc succesul după ce împlinesc 40 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii