Noutati Elena Francisc Publishing

Noutati Elena Francisc PublishingIstoria secreta a sarutului

de Julie Enfield


Pe de o parte meditatie romantica, pe de alta investigatie culturala, “Istoria secreta a sarutului” ne ajuta sa intelegem mai bine una dintre placerile lumesti cele mai trainice. Julie Enfield isi poarta cititorii intr-o calatorie in jurul lumii, din perioada preistoriei pana in prezent, surprinzand cele mai fascinante saruturi din arta, literatura, film si fotografie.Ea exploreaza modul in care toate cele cinci simturi intensifica sarutul si dezvaluie chimia deseori surprinzatoare din spatele dorintei. Autoarea e de parere ca “un sarut ne poate spune totul despre iubire”. Pasionanta, penetranta si sexy, Istoria secreta a sarutului este atat un ghid nepretuit, cat si un dar perfect din iubire.De ce el? De ce ea?

Forta vindecatoare a cuplului.

de Monique Fradot – Daniele Chines
Un cuplu inseamna intalnirea dintre doua fiinte care se aleg una pe alta. Sunt alegerile noastre intru totul constiente?Nu exista oare, in ceea ce ne fascineaza la celalalt, speranta inconstienta ca el ne va repara trecutul, ne va vindeca ranile?
Dezvaluind povestea de iubire a catorva cupluri, unele obisnuite, altele neobisnuite, Monique Fardot s-a aplecat asupra originilor genealogice si psihosociale ale atractiei amoroase si asupra atingerii echilibrului in doi.


Acesta carte isi propune sa ne ajute sa iesim din dificultatile relatiei conjugale si, dupa popasurile neplacute pe coasta alarmarii, sa ne ancoram durabil pe coasta iubirii.Pentru mai multe informatii: www.efpublishing.ro.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii