Noutati de la Pro Editura

Noutati de la Pro Editura

LONDINOS
Autor: Bob Garcia

Istoria Londrei asa cum nu a mai fost povestita vreodata.

Sa zugravesti istoria Londrei, de la intemeiere pana in prezent, poate parea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu castigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabila virtuozitate.

Ai impresia ca Bob Garcia a trait vreme de secole in Londra, din timpurile cand metropola nu era decat o adunatura de colibe si pana in secolul XX, fiind impregnat de istoria, dar si de fantasmele acestui oras.

Cartea este mult mai mult decat o istorie romantata a Londrei. Este un amestec unic de genuri, sustinut la fiecare pas de suspans, iar ritmul este de-a dreptul ametitor. Cele treisprezece capitole se inlantuie intr-o maniera fireasca, dar fiecare contine o doza proprie de emotii, suspans si ciudatenii.

Odata patruns in angrenajul cartii e imposibil sa mai iesi. La finalul ei, cititorul va avea impresia ca se intoarce din infern.

SENIORII RAZBOIULUI
Autor: Gerard Klein

Romanul Seniorii razboiului ne introduce intr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului, in care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.

Seniorii razboiului este o fresca o societatii omenesti din cele mai vechi timpuri pana intr-un viitor greu de prevazut azi, analizata complex si extrem de original din multiple puncte de vedere, filozofic, istoric, religios, cultural si tehnologic din perspectiva aparent cinica, dar extrem de pragmatica a unui personaj, din viitorul nostru indepartat, calator cvasi-instantaneu in spatiu si timp, in ambele lor directii.

Reeditat in mod constant, Seniorii razboiului este o adevarata capodopera a genului, unul dintre cele mai remarcabile romane ale lui Gérard Klein, pe care PRO EDITURA il recomanda cu incredere cititorului avizat si exigent.

Mai multe despre cartile de la PRO EDITURA pe www.proeditura.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse