Noua gama Hotpoint – masini de spalat din clasa A++

Noua gama Hotpoint – masini de spalat din clasa A++

Hotpoint lanseaza o noua gama de masini de spalat rufe, care are grija de sanatatea intregii familii prin actiunea anti-alergica, ajuta la curatarea impecabila a rufelor albe si introduce un nou tipar de estetica. Performanta de spalare se bazeaza pe eficacitate, inteligenta si stil.

Eficacitate

Ciclul pentru spalarea rufelor albe actioneaza eficient atat pentru protejarea tesaturii cat si in pastrarea albului initial, asigurand o performanta de spalare excelenta. Astfel, pete greu de indepartat precum vinul rosu, ciocolata sau carbunele vor fi indepartate pastrand calitatea tesaturii, iar senzatia de nou dureaza mai mult timp.

In plus, programul de clatire a fost imbunatatit prin folosirea unei cantitati suplimentare de apa la ultima faza de spalare pentru diluarea si indepartarea facila a resturilor de detergent si murdarie din fibrele tesaturii.

Inteligenta

Ciclul Antialergii asigura in mod automat mentinerea temperaturii la 60° pentru indepartarea alergenilor si utilizarea unei cantitati mari de apa in faza de spalare pentru o mai buna dizolvare a detergentului.

Hotpoint, masina de spalat
Stil

Designul imbunatatit al noilor masini de spalat Hotpoint introduce pe piata o interfata utilizator mai inalta, de 13 cm. Astfel, se permite o vizibilitate mai buna pentru o programare mai clara. De asemenea, prin introducerea celui mai mare hublou de pe piata, 340 mm diametru intern, incarcarea si scoaterea rufelor din masina devine mult mai usoara.

Tehnologie ecologica

Deoarece grija pentru natura este una dintre cele mai importante preocupari ale momentului masinile din noua gama Hotpoint merg pana la clasa de eficienta energetica A++. In plus, au program Stand by pentru a limita consumul atunci cand uitam sa scoatem rufele din masina si cicluri eco de spalare pentru bumbac, sintetice si spalare rapida. Imbunatirea tehnologiei duce la o economie de energie de circa 30%.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie- casa