Noi toamna numaram… bijuteriile!

AUTOR 4, bijuterie, targ
Vino pe 2 si 3 octombrie la AUTOR care este gazduit pentru a doua oara de Sala Dalles, in miezul Bucurestiului, cu cele mai recente piese dospite in lunile de vara. 40 de designeri expun noile idei impreuna cu povestile unor piese care doresc sa va impodobeasca in cea mai frumoasa lumina de toamna.

In cele doua zile de targ vei putea sa probezi si sa achizitionezi bijuteriile ce ti se potrivesc cel mai bine de la autorii: AgatArt, Alexandra Albu, Alina Bancila, Biba Bijoux, Buy Hand, Raluca Buzura, Alina Carp, Angela Ciobanu, Alina Cioran, Elena Crisan, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Raluca Dracea, Fake a Dream, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Harem 6, Lady Magpie, Agnes Lucakcs, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Ina Moisi, Raluca Nicolaescu, Izabella Petrut, Radha, Madalina Raileanu, Sergiu Prunean, Liana Salagean, On Skin, Ligia Stan, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Veronica Tarcatu, Virginia Toma, Oana Țiganus, Romana Topescu si Gabriela Urda.

Vichy ne este partener pentru a doua oara, acest lucru avand implicatii directe prin premierea celei mai frumoase si inovatoare colectii a unui designer participant.

Vom petrece impreuna doua zile bogate, cu muzica buna, oameni dragi si o multime de surprize.

Evenimentul se desfasoara atat sambata cat si duminica intre orele 11.00 – 20.00 Intrarea este 10 lei.

AUTOR este un eveniment marca Extins bijuterie contemporana.
www.extins.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri