Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Andreea Berecleanu se va ocupa personal de acest lucru: “O să găsesc un loc așa cum…”

Între ele exista o diferență de vârstă de 15 ani, dar acest lucru nu le-a împiedicat să se apropie una de cealaltă și să lege o frumoasă prietenie. Acum, după moartea fulgerătoare a regretatei Cristina Țopescu, Andreea Berecleanu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa acesteia. Se va ocupa personal de acest detaliu!

Moartea Cristinei Țopescu a șocat și îndurerat o mulțime de persoane. Deși au fost mulți cei care și-au exprimat regretul pentru dispariția prematură a jurnalistei, doar apropiații au mers să îi aducă un ultim omagiu, fiind prezenți în ziua incinerării. Printre persoanele publice care au făcut acest lucru se numără și Andreea Berecleanu, o bună prietenă a Cristinei Țopescu.

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Andreea Berecleanu se va ocupa personal de acest lucru: “O să găsesc un loc așa cum…”

În timpul vieții, Cristina Țopescu a afirmat în repetate rânduri că nu își dorește o înmormântare clasică, ci dorința ei este să fie incinerată. Din acest motiv, familia și apropiații jurnalistei au decis să îi respecte hotărârea. Mai mult decât atât, în semn de respect pentru prietenia care le-a legat, Andreea Berecleanu se va ocupa personal ca cenușa Cristinei Țopescu să ajungă exact acolo unde jurnalista visa.

“În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu.”, a spus Andreea Berecleanu, într-un interviu acordat revistei Elle.

Deși prietenia lor a fost una discretă, Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu au avut o legătură aparte. Prezentatoarea TV a povestit totul despre momentele petrecute alături de Cristina Țopescu.

“Venea cu noi în concedii. Avea camera ei la noi acasă. Ne vizita des. Era o mare bucurie să ne petrecem timpul împreună. Era cumva, pe lângă prietena noastră, al treilea copil. În preajma mea, se simțea alintată și protejată. Iar eu eram fericită de acest lucru.”, a adăugat Andreea Berecleanu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Berecleanu și Cristina Țopescu.

Foto: facebook

Citește și:

Florin Dumitrescu, pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgitul chef?

Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț? Declarații emoționante: Întotdeauna mi-am dorit să am…'

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete