Florin Dumitrescu, pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgitul chef?

De fiecare dată când postează imagini pe contul de instagram, Florin Dumitrescu reușește să aducă un zâmbet pe buzele prietenilor virtuali. Acum, îndrăgitul chef a făcut publică o fotografie de pe patul de spital, stârnind îngrijorarea tuturor. Ce a pățit? 

Îl vedem tot timpul plin de viață, energic, motiv pentru care imaginea alb-negru, de pe patul de spital a reușit să îi sperie pe cei care îl urmăresc pe Florin Dumitrescu în mediul online.

Florin Dumitrescu, pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgitul chef?

Pe patul de spital, conectat la aparate și vizibil afectat de cele întâmplate, Florin Dumitrescu a ținut să își țină la curent prietenii de pe instagram cu privire la stare sa de sănătate. O mulțime de persoane au reacționat la postarea celebrului chef, mulți dintre internauți fiind îngrijorați.

Chef Florin Dumitrescu și-a liniștit prietenii virtuali, anunțând că nu este vorba despre o intervenție de ultim moment, ci despre o operație care a fost planificată. Fără să dea prea multe detalii referitoare la afecțiunea care l-a determinat să ajungă pe masa de operație, îndrăgitul chef a dat asigurări că, în prezent, starea sa de sănătate este una bună și că nu este vorba despre nimic grav, astfel că nu există motive de îngrijorare.

“2 0 2 0. E de bine! E de bine, vă zic eu că e de bine! Totul sub control. Vă mulțumesc pentru mesaje! Nimic grav, o operație planificată.”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei încărcate pe contul de instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Florin Dumitrescu.

Foto: facebook

Citește și:

Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț? Declarații emoționante: Întotdeauna mi-am dorit să am…'

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Care sunt obsesiile Adelinei Pestrițu? Vedeta a recunoscut totul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete