Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț? Declarații emoționante: “Întotdeauna mi-am dorit să am…”

Lucrurile s-au întâmplat pe repede înainte pentru ea. S-a îndrăgostit, a rămas însărcinată, după 7 luni de relație s-a căsătorit, iar apoi a divorțat. Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț? Declarații emoționante.

Când toată lumea credea că viața ei este una perfectă și că are o familie fericită, Elena Ionescu a anunțat că divorțează. Evident, vestea a șocat pe toată lumea, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca vedeta să pună capăt mariajului într-un timp atât de scurt.

Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț?

La doar câteva luni după ce a divorțat, Elena Ionescu privește cu încredere spre viitor, fiind convinsă că într-o zi va avea familia la care visează. Într-un interviu acordat recent, cântăreața a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după separarea de tatăl copilului ei.

“Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit. Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a spus Elena Ionescu pentru ciao.ro.

Atunci când a anunțat public că ea și soțul ei au decis să divorțeze, Elena Ionescu a vorbit și despre motivele care i-au determinat pe cei doi să facă acest pas.

“Totul s-a întâmplat foarte repede între noi. Ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoșteam. Poate a fost puțin cam repede. Cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște. Aș face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viața asta și anume darul de a fi MAMĂ.”, spunea vedeta în urmă cu mai multe luni.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Ionescu.

Foto: facebook

Citește și:

A murit pe scenă. Cântărețul s-a stins în mijlocul unei melodii!

Tu ai văzut cum arăta Kim Kardashian în copilărie? Era total…

FOTO: Cristiano Ronaldo se iubește cu o vânzătoare de lux extrem de frumoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete