Nea Mărin, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Va fi pentru prima oară în postura de concurent într-un reality-show

Nea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Până acum, telespectatorii nu l-au mai văzut niciodată pe Nea Mărin în postura de concurent. Ei bine, în curând situația se va schimba pentru că Nea Mărin va participa la un reality-show în postura de concurent. 

După ce a băgat spaima în toate vedetele autohtone, acesta face acum schimb de roluri: devine pentru prima oară concurent la Antena 1. Alături de Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu, el va petrece o săptămână în Grecia, unde va intra în „Aventura cu 4 stele', show pregătit de Antena 1 pentru aceasta vară, conform libertatea.ro. Nea Mărin va fi nevoit să își demonstreze calitățile în cadrul concursurilor și probelor din emisiune.

În funcție de felul în care se va descurca, fie va avea parte de o vacanță de lux, fie va trebui să locuiască în casa unei familii de greci și să îi ajute la treburile din gospodarie. Cele 4 vedete vor petrece o săptămână în Volos, al treilea cel mai mare port comercial din Grecia.

Nea Mărin, pentru prima oară în postura de concurent, în această vară

„Aventură cu 4 stele' este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri' ('The Rich And The Pauper'), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate.

Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Nea Mărin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și: 

Cine este femeia din spatele succesului lui Nea Mărin? Iată cum arată Maria Barbu, soția lui

Să ne-amintim de Nea Mărin! Lucruri mai puțin știute despre marele actor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete