Mototol. Hârtia românească pentru uz casnic

De câte ori n-ai stat să cauți printre rafturile supermarketului șervetele de bucătărie cele mai bune? Sau poate șervețelele pe care să le ții la birou ori în mașină? Chiar și sulurile de hârtie igienică trebuie să fie cât mai bune…

Mototol_Servetele la cutie_200_A

Noua gamă Mototol face exact ce-ți promite: „îți vine în ajutor'. Prin urmare, fie că scapi niște sos, verși sticla de vin când te întinzi după salată sau murdărești faianța când gătești, în toate situațiile te poți baza pe Mototol, cu produse realizate dintr-o hârtie care nu e nici foarte aspră, dar nici foarte moale și are o bună capacitate de absorbție.

În plus, fie acasă ori la birou, șervețelele la cutie din gama Mototol atrag atenția prin ambalajele jucăușe, realizate cu ghemotoacele de hârtie ce caracterizează brandul.

Mototol_hartie-igienica

De acum poți găsi în magazine gama Mototol de Zi cu zi, ce înseamnă șervețele la cutie, role de bucatarie, dar și produse Premium și Decorative (șervețele de ocazii, șervețele evantai). Și este foarte simplu să le recunoști în magazine: ia-te după… mototolul verde de hârtie desenat pe cutii și pachete!

Un alt motiv să cumperi Mototol? Este o marcă românească, din portofoliul Rom Paper!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse