Motivul pentru care Familia Regală tace după lansarea cărții Prințului Harry

Încoronarea regelui Charles al III-lea ar trebui să fie o perioadă de sărbătoare pentru familia regală britanică, însă este puternic umbrită de cartea de memorii revelatoare a prințului Harry, Spare.

Lansată pe 10 ianuarie, cartea Ducelui de Sussex a inclus acuzații șocante, de la presupusa agresiune fizică a Prințului William asupra fratelui său mai mic până la scurgeri de informații dăunătoare din presă în cadrul familiei.

“Totul este atât de îngrozitor. Deși există încă suferință pentru că regina a murit, încoronarea ar trebui să fie și ea un moment de bucurie, pentru că Charles va fi încoronat. Dar aceasta este o umbră masivă”, spune o persoană din interiorul familiei regale pentru PEOPLE.

Familia regală nu a comentat în mod public cartea prințului Harry, prințul William, 40 de ani, ignorând întrebările adresate de presa în timpul unei întâlniri din 12 ianuarie. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, au păstrat, în mod similar, tăcerea pe această temă.

„Nu au vrut să alimenteze focul disensiunilor și al disputei. Ei știu că orice ar fi spus într-o declarație sau într-o ședință de informare ar fi prelungit situația. Au vrut ca lucrurile să se calmeze cât mai repede posibil. Cu cât durează mai mult, cu atât mai puține speranțe de reconciliere există”, spune corespondentul regal Valentine Low, autorul cărții Courtiers, mai scrie sursa citată anterior.

Cu toate acestea, o altă sursă din apropierea familei susține că „William este cel care este cel mai supărat și are nevoie de timp pentru a se calma.'

În ciuda tăcerii publice, se discută despre cum să se ajungă la o reconciliere între prințul Harry și Meghan Markle cu familia regală.

Toți ochii sunt ațintiți asupra încoronării Regelui Charles și a Reginei Camilla din 6 mai și dacă Prințul Harry, 38 de ani, și Meghan, 41 de ani, vor participa.

O sursă apropiată de soții Sussex spune că nu a existat nicio mișcare în direcția reconcilierii și că nici poziția inițială a lui Harry în această privință nu s-a schimbat. Când a fost întrebat dacă va participa la încoronare, el a declarat pentru Tom Bradby de la ITV: „Se pot întâmpla multe până atunci. Dar, știți, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să discute despre asta”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri