Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor: “Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior”

Îndrăgita actriță Carmen Tănase a anunțat recent că se retrage din lumina reflectoarelor. Invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, “Flăcărica” a explicat de ce a luat decizia de a nu mai juca în filme și în piese de teatru în perioada următoare.

Carmen Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate

În ultima vreme, actrița a avut probleme de sănătate destul de serioase care au pus-o pe gânduri și au determinat-o să treacă pe la medic. Simptomele care au speriat-o au fost dureri de spate, amorțeli în picior, palpitații. A decis, astfel, să ia o pauză în care să se odihnească, dar și să-și trateze problemele.

“Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase conform spynews.ro.

Ce o enervează cel mai tare pe actrița Carmen Tănase

Recent, în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, Carmen Tănase a dezvăluit că îi displace foarte tare să copieze tipare de comportament și există un lucru care o enervează cel mai tare la cei din jur. Este vorba, de fapt, despre un cuvânt pe care nu-i place să-l audă rostit: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă, aşa par. Cuvântul «trebuie» pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, dar nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva «trebuie să faci asta», chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac, pentru că a zis cineva «trebuie». Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta. Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. Da, dar toată lumea… Nu vreau, a mărturisit îndrăgita actriță.

Citeste si

Carmen Tănase, despre Delia: Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit'

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

Cum arată Carmen Tanase în tinerețe, la începutul carierei sale

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete