Dan Negru, supărat pe afirmațiile făcute de Simona Halep, Ion Țiriac și Naționala U21: “Nu suntem mici! Doar neputincioși”

Dan Negru supărat pe Simona HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prezentatorul tv Dan Negru a fost foarte deranjat de afirmațiile pe care le-a tot auzit în această vară, la diverse persoane publice, conform cărora țara noastră este mică pentru performanțe mari. Realizatorul tv a făcut o postare pe Facebook în care a argumentat de ce este greșit să considerăm că nu merităm să avem performanțe demne de consemnat în istoria sportului mondial.

Țiriac, Halep, juniorii Under 21… pe toți i-am auzit spunând vara asta că suntem o țara mică pentru performanțe mari. Si totuși n-au dreptate! Nu suntem o țară mică! Om fi neputincioși dar nu mici! […] Nu-mi place scuza pe care am auzit-o toată vara, de la Euro Under 21 pană la Wimbledon“, a scris Dan Negru pe rețeaua de socializare.

Dan Negru, despre economia României: “E a 14-a în Europa, peste Portugalia sau Grecia”

Prezentatorul tv a adus ca argument faptul că România este a zecea țară europeană ca număr de populație, peste Portugalia, Grecia sau Belgia și a treisprezecea ca suprafață, aproape cât Anglia, peste Cehia, Olanda, Danemarca. Cât despre economia țării noastre, în viziunea prezentatorului tv aceasta arată mai bine decât și-ar imagina mulți dintre noi, fiind “a 14-a in Europa, peste Portugalia sau Grecia“.

În finalul postării, vedeta tv a ținut să corecteze afirmațiile sportivilor, subliniind faptul că “Nu suntem mici!!! Poate doar neputincioși!

Comentatorii, în majoritatea lor, au părut să nu fie întru totul de acord cu Dan Negru, mai cu seamă la partea cu economia:

Economia pe locul 15 ?!? – poate in viziunea conducatorilor dragi si scumpi

A 15-a economie ? Cum se explică atunci grupurile sanitare din fundul curților, mai ales cele din școli? 

Dane, nu știu de unde te documentezi tu, dar în PRACTICĂ, mergi pe strada sau oriunde in tara asta și vei vedea că suntem printre ultimii la economie. Haide sa nu unflam cifre și statistici din burta. Și da, suntem un stat mic și cu o mentalitate păguboasă 

Economia pe locul 15?! după ce criterii?! Dar salariul minim cât este in Portugalia și Grecia?! Ne lăudăm cu pib mai mare dar în Romănia incă se lucrează pe nici 300€/lună

Citeste si

Dan Negru, la 9 ani de la moartea artistei Mădălina Manole: Am fost complici la crimă'

Dan Negru, mesaj dur pentru copiii care își aruncă' părinții în aziluri de bătrâni

Dan Negru nu și-a dorit dintotdeauna să devină prezentator de televiziune: „Cred că mi-am ratat cariera'

Sursă foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete