Carmen Tănase, despre Delia: “Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit”

Carmen Tănase, despre Delia - Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit

Carmen Tănase, despre Delia - Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit

Carmen Tănase i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la iUmor atunci când a apărut pe scenă. Carmen Tănase, despre Delia: Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit'.

Una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa lui Șerban Copoț, Dan Badea, dar și a juraților iUmor.

Membrii juriului au rămas fără cuvinte atunci actrița Carmen Tănase și-a făcut apariția pe scenă.

“Când am văzut-o pe Carmen Tănase, mi-a venit să plâng, nu îmi venea să cred! Cumva e incredibil faptul că ea a acceptat să vină să facă asta, e o mare actriță a teatrului românesc! Are un stil în care poți să fi rău, dar în același timp să rămâi extrem de carismatic”, a mărturisit Mihai Bendeac.

“M-au chemat să fac un roast şi am venit într-un suflet când am auzit că e şi Mihai Bendeac că m-am temut că scot ăştia şi emisiunea asta din grilă. Mi-au spus să spun răutăţi despre voi, dar n-am cum, pentru că tot ce aţi făcut voi important în viaţă a fost într-o zi când eu am avut filmare şi n-am prins. Nu vreau să spun răutăţi, asta fac toată ziua, m-am schimbat şi io, nu atât cât Loredana dar m-am schimbat. Eu nu puteam să prezint şi eu emisiunea asta? Am trecut în culise pe lângă Dan Badea, un fel de Mitoseru – low budget. Cred că singură chestie mai scurtă decât Dan Badea e carieră de cântăreţ a lui Copot. De ce îi ţineţi pe amândoi acolo în spate şi nu-i aduceţi aici în public, unde le e locul?”, şi-a început discursul Carmen Tănase.

Carmen Tănase, despre Delia: Te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit'

Apoi, Carmen Tănase a luat-o în vizor pe Delia: “Ei Delia, mi-au zis să am grijă ce vorbesc despre tine, că tu eşti în primele trei cele mai mari cântăreţe pop …de la tine din familie. Ştiţi că Delia nu se ocupă numai de cântări,ea se şi culturalizează, merge vernisaje; şi mi-a zis cineva, nu ştiu dacă e adevărat că te uitai odată într-o galerie la un portret în ulei şi te-ai mirat că nu e prăjit. Scuză-mă, n-am vrut, mi-a scăpat'.

 

 

Foto:facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete