Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

Cariera actriței Carmen Tănase a început în urmă cu aproximativ trei decenii, răstimp în care aceasta i-a dedicat totul și și-a sacrificat până și viața personală. Meseria pe care o iubește cu toată ființa i-a adus celebritate și împlinire, însă actrița are și un mare regret.

Ce-și dorea Carmen Tănase să devină în adolescență 

Carmen Tănase nu și-a dorit dintotdeauna să devină actriță: “A fost pur și simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriță, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar', recunoaște Carmen Tănase. Însă viața a avut alte planuri cu ea. Talentul ei actoricesc nu avea cum să rămână neobservat. A fost evident că trebuia valorificat.

A studiat Actoria, la clasa profesoarei Olga Tudorache. De atunci, au urmat numeroase proiecte, spectacole de teatru și seriale tv: “Este o meserie care te ține tânăr pe dinăuntru permanent, pentru că e o joacă, practic. Te joci, îți asumi destine și te confrunți cu ele la un moment dat, și asta te ține tânăr”, spune actrița.

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

Din păcate, cariera nu poate aduce împlinirea desăvârșită. Carmen Tănase recunoaște că și-ar fi dorit să fie împlinită și în viața personală: “Este o meserie de renunțări(…) Viața personală e un fiasco. În afară de Tudor, mare șmecherie nu am făcut în viața mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei”.

Legătura secretă cu Radu Duda

Într-un interviu pentru www.libertatea.ro, actrița a dezvăluit un lucru mai puțin cunoscut de publicul larg. Relația dintre ea și principele Radu Duda este una cu totul specială. Carmen Tănase a fost colegă de facultate și a debutat pe scena teatrului cu Radu Duda. Cei doi au fost foarte apropiați. Principele ocupă un loc special în inima actriței: „Radu Duda este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, fratele meu. Noi ne-am făcut în facultate frați de cruce. Deci el este fratele meu. Este neschimbat, deși în aparență poate pare schimbat, el, în fondul lui, este neschimbat și este un om care nu-și uită prietenii, este un om de bază, pe care poți conta, are un umor extraordinar, totul este să știi să-l descoperi și îl iubesc foarte mult. Frați de sânge, da. Așa făceam noi în tinerețe', povestește Carmen Tănase.

Citeste si 

Îngrijește cu atenție nouă pisici și doi căței! Carmen Tănase, despre pasiunea ei arzătoare pentru animale: „Le dau și din mâncarea noastră'

Carmen Tănase împlinește, astăzi, 57 de ani! Cum arată celebra actriță în tinerețe, la începutul carierei sale

Sursa foto: pagina de facebook a actritei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete