Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai fost activă pe instagram: “Mă întrebați de ce tac, de două zile. Adevărul e că…”

Andreea Marin și-a obișnuit prietenii virtuali să posteze în fiecare zi câte o fotografie sau un mesaj pe instagram, motiv pentru care aceștia s-au îngrijorat atunci când vedeta a lipsit din mediul online. Ulterior, vedeta de televiziune a dezvăluit motivul pentru care nu a fost la fel de activă pe rețelele de socializare în ultimele zile. 

Fie că postează fotografii de la diferite evenimente la care participă, fie că le vorbește fanilor despre proiectele în care este implicată, Andreea Marin își ține tot timpul prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Acesta este și motivul pentru care, deși a lipsit doar 2 zile de pe instagram, aceștia au observat acest lucru și au reacționat imediat.

Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai fost activă pe instagram

Alături de o fotografie realizată în urmă cu mai mulți ani, atunci când prezenta emisiunea “Surprize, surprize”, Andreea Marin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să ia o scurtă pauză de la activitatea sa în mediul online. Vedeta a explicat că pregătește o serie de proiecte de suflet care necesită multă implicare din partea ei, lucru care a determinat-o să se concentreze doar asupra muncii în ultimele zile.

“Îmi trimiteți mesaje și mă întrebați de ce tac, de două zile. Adevarul e că azi și mâine sunt zile de foc pentru mine și echipa mea. Evenimente de suflet care schimbă vieți și pe care le vrem de neuitat. Multe de făcut, emoții, somn puțin… Dar și bucuria de după, o știm, o așteptăm, o îmbrățișăm! Așa că, după tăcere, revin cu vești bune. În mod special am pus astăzi aici o fotografie de pe vremea Surprizelor. Aceleași emoții îmi dau târcoale și azi. Pe curând!”, a scris Andreea Marin pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Adevărul poveștii de iubire dintre Nicu Ceaușescu și soprana Daniela Vlădescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă'

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Vedeta din România care va juca într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley: M-am antrenat câte 4 ore pe zi'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete