Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Moartea ei prematură a îndurerat o lume întreagă și chiar și astăzi, la 22 de ani de la cumplitul accident în care și-a pierdut viața, încă există o mulțime de semne de întrebare. Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Un paramedic ajuns la fața locului pentru a o salva a făcut dezvăluiri emoționante.

Imediat după accidentul care a avut loc într-un tunel din Paris, la fața locului au ajuns mai mulți pompieri și paramedici, pregătiți să ofere primul ajutor persoanelor rănite, fără să știe că în mașina implicată în accident se afla prințesa Diana. Printre ei se numără și Xavier Gourmelon, cel care i-a fost alături lui Lady Di înainte să moară.

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Xavier Gourmelon își amintește că imediat cum a ajuns la locul accidentului a descoperit că în autoturism, pe locul din spate, stătea o femeie blondă. Având în vedere că prințesa Diana era conștientă și avea ochii deschiși, paramedicul nu a considerat că aceasta este în pericol, observând totuși o leziune minoră în zona umărului drept. I-a oferit oxigen, după care a scos-o din mașină și a ținut-o de mână spunându-i să își păstreze calmul, iar în acel moment, prințesa Diana a reacționat: “Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”

Se pare că acestea au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana. La scurt timp după acest episod, Lady Di a suferit un stop cardiac și deși medicii au intervenit rapid și au transportat-o de urgență la spital, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

“I-am făcut masaj cardiac și la scurt timp a început să respire din nou. A fost o ușurare pentru că, fiind prima persoană care intervine, vrei să salvezi vieți și asta am crezut că am făcut. Ca să fiu sincer, chiar am crezut că o să trăiască. În momentul în care a fost urcată în ambulanță ea trăia și m-am așteptat să trăiască. Am aflat ulterior că a murit la spital. A fost foarte supărător. Am aflat după că a fost vorba despre mai multe răni interne, dar întregul episod este încă în mintea mea, iar imaginea acelei nopți îmi va rămâne mereu în minte. Nu am știut că era prințesa Diana. Unul dintre paramedici a recunoscut-o și ne-a spus cine este.”, a declarat Xavier Gourmelon, potrivit mirror.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cu oja sărită de pe unghii și rochia transparentă care a lăsat totul la vedere! Ce mare actriță a apărut așa pe covorul roșu?

E însărcinată pentru a treia oară! Vedeta e în culmea fericirii!

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea. A făcut dezvăluirea despre relația cu Felix Baumgartner: Omul e tot timpul plecat și…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete