Vedeta din România care va juca într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley: “M-am antrenat câte 4 ore pe zi”

A acceptat provocarea și va juca într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley. Cine este vedeta din România care va lucra cu o echipă de la Hollywood?

A reușit să cucerească publicul din India, iar acum a ieșit din zona de confort și a decis să facă parte dintr-un nou proiect cinematografic. Va juca alături de Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley, Ali Jacko și Silvio Simac.

Vedeta din România care va juca într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley

Iulia Vântur este vedeta care va juca într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley. Aceasta face parte din distribuția internațională a serialului de acțiune “Jack Stall Dead”. Filmul a fost produs la Londra, iar la realizarea acestuia au contribuit nume mari de la Hollywood, printre care și Nick Mckinless, acesta lucrând în trecut la filme ca “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League”, dar și Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Iulia Vântur va da viață unei agente secrete de top, JO, care lucrează pentru cea mai mare agenție secretă a Guvernului. Rolul a reprezentat o adevărată provocare pentru Iulia Vântur, având în vedere că a fost nevoită să depună un efort fizic intens pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

“Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până in pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională! M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevarată lecție. Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește”, a povestit Iulia Vântur.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Vântur de pe platourile de filmare.

Foto: pr

Citește și:

Elena Ionescu a divorțat de soțul și tatăl copilului ei

Cu oja sărită de pe unghii și rochia transparentă care a lăsat totul la vedere! Ce mare actriță a apărut așa pe covorul roșu?

Fiica lui Jojo, asemănare izbitoare cu o pictură celebră

 

Îți recomandăm și: Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care trebuie să le vezi

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete