Aimee Iacobescu a murit! Actrița se simțea rău de ceva vreme și slăbise mult: „Am ajuns la 50 de kilograme”

După o perioadă în care a fost grav bolnavă și s-a luptat cu cancerul, Aimee Iacobescu a murit. În ultimi anii, actrița nu se simțea deloc bine, mai ales că a fost implicată într-un scandal care i-a agravat starea de sănătate.

După ce Ion Caramitru i-a spus să mai aștepte câțiva ani indemnizația de merit de la Uniunea Teatrală din România, actrița a ajuns la capătul puterilor.

Aimee Iacobescu se simțea rău de mai multă vreme

Aimee Iacobescu își ducea traiul zilnic foarte greu. A urmat un tratament dificil, iar scandalul legat de bani i-a înrăuitățit starea.

„Sunt atât de îngrijorată încât abia mai pot dormi noaptea… Aţipesc câteva ore şi mă trezesc foarte obosită. Am şi slăbit din cauza asta, am ajuns la puţin peste 50 kg la 1,65 m înălţime', a povestea Aimee Iacobescu, în urmă cu ceva timp, conform antena3.ro.

Aimee Iacobescu a murit

În urmă cu ceva timp, celebra actriță povestea prin ce trece.

„Mi s-a făcut foarte rău, nu mă mai puteam ţine pe picioare şi am ajuns cu chiu, cu vai la Urgenţă. De când am ieşit din spital, de aproape doi ani, iau tratament. Sunt dependentă de medicamente. Doctorul mi-a schimbat medicaţia de două ori, dar cea din prezent are efecte secundare, adică greaţă cumplită, ameţeli şi tensiune mică la limită. Aceste stări au coincis cu scandalurile în care m-am trezit implicată. Medicii m-au liniştit spunându-mi că sunt doar efectele tratamentului, însă nu le-am mai zis că sunt şi foarte necăjită. Nu ştiu ce medicamente au pus în perfuzii, dar mi-a fost mai bine, n-am mai avut acel rău îngrozitor. M-au chemat din nou la spital. Mi-au făcut analizele şi trebuie să-mi pună alte patru perfuzii. Din cauza aceasta n-am apucat să mă programez în audienţă la ministrul culturii pentru a-i prezenta cazul meu.

Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău. Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău', mai povestea actrița în urmă cu doi ani.

Actrița a încetat din viață la 71 de ani, după o luptă grea cu una dintre cele mai grave boli și anume cancerul.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Aimee Iacobescu a murit. Actrița avea 71 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri