Motivul pentru care actrița Keira Knightley nu îi permite fiicei ei să se uite la desenele animate Disney

Desenele animate Disney sunt, poate, printre cele mai inofensive. De regulă, ele prezintă povești de iubire născute între prinți/prințese și parteneri de sex opus de condiție inferioară. 

Totuși, oricât ar fi de frumoase poveștile, unii trebuie să le găsească o hibă. Este cazul actriței Keira Knightley, o susținătoare convinsă a curentului feminist, care îi înterzice fiicei ei de 3 ani să se uite la unele desene animate Disney.

Care să fie motivul pentru care actrița Keira Knightley nu îi permite fiicei ei să se uite la desenele animate Disney? Conform www.eonline.com , invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, aceasta a mărturisit că detestă desenele animate care nu propovăduiesc valorile feministe pe care ea le apără cu înverșunare. Drept urmare, unele dintre acestea sunt interzise la ea în casă. 

Citește și Kate Middleton, criticată dur de actrița Keira Knightley din cauza promovării unei imagini nerealiste după naștere

“Cenușăreasa” și “Mica sirenă”, interzise în casa Keirei Knightley

Actrița din “Pirații din Caraibe” dă exemplul desenelor animate “Cenușăreasa”. Din punctul ei de vedere, personajul principal din această poveste, Cenușăreasa, “așteaptă să fie salvată de un bărbat bogat. Nu așa se face! Tu singură trebuie să te salvezi!“, își argumentează actrița disprețul pentru acest gen de producții.
Keira Knightley a adus apoi în discuție “Mica sirenă“, despre care spune că… o adoră. Ce are, totuși, de reproșat acestor desene animate?, “Nu renunța la vocea ta pentru un bărbat!“.

La ce desene animate are voie să se uite fiica actriței din “Pirații din Caraibe”

Actrița din “Pirații din Caraibe” nu pare să aibă nimic împotriva unor desene animate precum “În căutarea lui Dory” și “Regatul de gheață“. Și asta deoarece, în aceste producții, personajele principale sunt două prințese cu caractere puternice și sigure pe ele, care par să aibă toată lumea la picioare.

Și cum trăsăturile de personalitate se șlefuiesc din fragedă pruncie, cu siguranță Keira Knightley vrea ca fiica ei să urmeze exemplul personajelor cu caractere puternice, stăpâne pe sine și cu un nivel ridicat al stimei de sine. Aceste trei condiții sunt, de fapt, temelia unei vieți fericite și împlinite.

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete