Morgan Freeman, acuzat de hărţuire sexuală. Ce spune actorul despre aceste acuzații?

Morgan Freeman hărţuire sexuală

Lumea cinematografiei mondiale a fost zguduită puternic de scandalurile sexuale izbucnite în ultimul an. După ce producătorul american Harvey Weinstein a fost acuzat de hărțuire sexuală de o mulțime de actrițe, astfel de situații au ieșit la iveală în cazul mai multor bărbați importanți din lumea filmului.

Morgan Freeman, acuzat de hărţuire sexuală

Morgan Freeman este un alt nume pe lista neagră a actorilor acuzați de hărțuire sexuală. Opt femei îl acuză pe celebrul actor de hărțuire sexuală și verbală, incidente care ar fi avut loc atât pe platourile de filmare, cât și în compania de producție a acestuia, potrivit mediafax.ro.

Potrivit unor informații din partea CNN, actorul ar fi început prin a face remarci referitoare la felul în care femeile arătau, după care continua prin a le atinge fără permisiunea acestora.

“Tot încerca să-mi ridice fusta şi m-a întrebat dacă port lejerie intimă.”, a declarat una dintre femeile hărțuite de actor.

Pentru că i-au fost aduse mai multe acuzații, Morgan Freeman a decis să vorbească public despre scandalul în care este implicat și să își expună punctul de vedere. Actorul nu a recunoscut faptele de care este acuzat, dar a ținut să își ceară scuze public pentru un eventual comportament deplasat.

“Oricine mă cunoaşte sau a lucrat cu mine ştie că nu sunt o persoană care ar jigni intenţionat sau care ar face pe cineva să se simtă incomod. Îmi cer scuze faţă de oricine s-a simţit nerespectat sau incomod – nu a fost niciodată intenţia mea.”, a spus Morgan Freeman.

După ce numele actorului a fost legat de scandalurile privind hărțuirea sexuală, Sindicatul actorilor americani (SAG) a decis să reevalueze acordarea premiului pentru întreaga carieră lui Morgan Freeman. Sindicatul actorilor americani consideră acuzațiile care îi sunt aduse actorului ca fiind în contradicție cu principiile organizației, motiv pentru care Morgan Freeman ar putea pierde premiul pe care l-a primit pentru activitatea sa cinematografică.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Tudor Chirilă, mesajul emoționant care a făcut furori pe Internet: „Când eram tânăr aveam timp. Mă trezeam când voiam'

Ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta?

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati