Tudor Chirilă, mesajul emoționant care a făcut furori pe Internet: „Când eram tânăr aveam timp. Mă trezeam când voiam”

Este un mare muzician, iar piesele de teatru în care joacă se bucură de un mare succes. Vorbim despre Tudor Chirilă, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. El face parte și din juriul emisiunii „Vocea României', de la Pro TV, și a și câștigat de câteva ori marele trofeu.

Tudor Chirilă este destul de activ și rețelele de socializare și postează destul de des mesaje, prin care parcă se adresează în mod direct fanilor lui.

Tudor Chirilă, mesajul emoționant care a făcut furori pe Internet

Astăzi, artistul a publicat un mesaj emoționanț pe pagina sa de Instagram, în care și-a exprimat nostalgia față de anii tinereții. Tudor Chirilă are, acum, 43 de ani, însă îi este tare dor de perioada în care nu avea nicio grijă.

„Când eram tânăr aveam timp. Dar nu-mi dădeam seama că timpul este de fapt succes. Mă trezeam când voiam, uneori și la două după prânz, mă culcam în zori. Petreceam peste medie, c-așa e cu tinerețea și artiștii.  Într-o astfel de perioadă am făcut Am să mă întorc bărbat, unul din cele mai mature discuri la care am participat. Ce vreau să spun e că, deși pierdeam mult timp, am făcut lucruri importante în muzică. Sau în teatru.

Viața vine peste tine cu tot felul de responsabilități cotidiene și ajungi la patruzeci de ani să vezi că trebuie să-ți faci timp. Timp ca să poți să te uiți la lume detașat, să-ți încarci bateriile și să mai poți spune o poveste. Printre toate jaloanele sociale. Dar timpul ăla în care iei autobuzul la șase dimineața, după o noapte de beție, și te duci la gară ca să iei trenul până la munte s-a dus. – Fă timp, era o replică pe care un copil mi-o spunea într-un film. E greu să facem timp acum, dar nu imposibil. Succesul e timp. #7ziledesucces', a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Instagram.

Când eram tânăr aveam timp. Dar nu-mi dădeam seama că timpul este de fapt succes. Mă trezeam când voiam, uneori și la două după prânz, mă culcam în zori. Petreceam peste medie, c-așa e cu tinerețea și artiștii:) Într-o astfel de perioadă am făcut Am să mă întorc bărbat, unul din cele mai mature discuri la care am participat. Ce vreau să spun e că, deși pierdeam mult timp, am făcut lucruri importante în muzică. Sau în teatru. Viața vine peste tine cu tot felul de responsabilități cotidiene și ajungi la patruzeci de ani să vezi că trebuie să-ți faci timp. Timp ca să poți să te uiți la lume detașat, să-ți încarci bateriile și să mai poți spune o poveste. Printre toate jaloanele sociale. Dar timpul ăla în care iei autobuzul la șase dimineața, după o noapte de beție, și te duci la gară ca să iei trenul până la munte s-a dus. – Fă timp, era o replică pe care un copil mi-o spunea într-un film. E greu să facem timp acum, dar nu imposibil. Succesul e timp. #7ziledesucces #ciucpremium

A post shared by tudorchirila (@tudorchirila) on

Imaginea publicată de cântăreț a adunat rapid peste 2500 de aprecieri din partea admiratorilor, în mai puțin de o oră.

Pentru mai multe imagini cu Tudor Chirilă, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este femeia care i-a dăruit lui Tudor Chirilă doi băieți frumoși

Actriţa Dorina Chiriac, despre începuturile relației cu Tudor Chirilă. Cum și-a cucerit cântărețul prima iubită?

Mesajul lui Tudor Chirilă după plecarea lui Marius Moga de la emisiunea „Vocea Romaniei'

Mesajul impresionant al lui Tudor Chirilă după protestele din Capitală: „Ne aflăm în cel mai grav moment de după 89!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete