Momente tensionate înainte de nunta regală. Care este motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu participe la eveniment?

motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu participe la nuntă

Cu doar câteva zile înainte de nunta regală, lucrurile se complică tot mai mult pentru prințul Harry și Meghan Markle. Chiar dacă ar fi trebuit să își conducă fiica la altar, există informații potrivit cărora tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu participe la eveniment.

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle este programată în acest weekend, pe 19 mai, dar lucrurile încep să scape ușor de sub control. În vârstă de 73 de ani, Thomas Markle, tatăl logodnicei prințului Harry, a declarat pentru site-ul american TMZ că nu se va prezenta la nuntă.

Care este motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu participe la nuntă?

Situația tensionată a apărut după ce au fost făcute publice informații potrivit cărora Thomas Markle a colaborat cu paparazzi și s-a lăsat fotografiat în timp ce se pregătea pentru nuntă.  Aceasta a acceptat ca fotografiile să fie realizate tocmai în ideea în care imaginea lui publică să fie îmbunătățită. Gestul a fost catalogat ca fiind rușinos pentru familia regală, ceea ce l-a determinat pe Thomas Markle să își amâne planurile și să ia decizia de a nu mai participa la nunta regală.

“Acest moment este unul foarte personal pentru domnișoara Markle în aceste zilele de dinaintea nunții ei. Ea și prințul Harry cer din nou întelegere și respect față de domnul Markle în această situaţie dificilă”, au transmis reprezentanții Palatului Kensington, potrivit telegraph.co.uk.

Thomas Markle a decis să nu își însoțească fiica la altar pentru a nu o face de râs și pentru a nu aduce prejudicii de imagine familiei regale. În plus, acesta a mărturisit că în urmă cu șase zile a suferit un atac de cord, dar că a reușit să se externeze mai repede și avea intenția de a merge la nuntă înainte ca tot acest scandal să izbucnească.

În situația în care tatăl lui Meghan Markle nu se va prezenta la nuntă, aceasta ar putea fi condusă la altar de către Doria Ragland, mama ei, sau de un membru al familiei regale. Mai mult, Meghan Markle poate lua decizia de a nu fi însoțită la intrarea în biserică.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Melania Trump, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă și care este starea acesteia în prezent?

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran: „Am plecat să-mi cunosc noua echipă'

Regina Elisabeta a II-a și-a dat consimțământul pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cum a anunțat totul?

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete