Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran: „Am plecat să-mi cunosc noua echipă”

Gabriela Cristea a început să lucreze la noua sa emisiune, care se va numi „Te iubesc de nu te vezi', și de abia așteaptă să revină pe micul ecran. După o lungă absență în care a fost în concediu de maternitate, prezentatoarea va reveni în atenția telespectatorilor, la postul de televiziune Antena Stars.

S-a început deja muncă pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi', care va fi moderată de Gabriela Cristea. Astăzi, prezentatoarea s-a urcat în mașina și a plecat către redacția emisiunii. Pe drum, ea a realizat un filmuleț, în direct, care a apărut pe pagina sa de Facebook, în care le-a povestit admiratorilor săi despre noul ei proiect.

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran

Gabriela Cristea a mărturisit că este emoționată și că de-a abia așteaptă să revină pe micile ecrane.

„Am plecat să-mi cunosc noua echipă. Pe o parte îi cunosc deja, cu o parte dintre ei am mai lucrat. Și sunt puțin, așa, emoționată. Abia aștept să descopăr cum gândesc, cum sunt. Am înțeles că echipa este jumate-jumate, nu știu dacă are vreo relevanță asta. Suntem fericiți că începem să lucrăm cu toții împreună,' a spus Gabriela Cristea, în live-ul publicat pe pagina sa de Facebook.

În curând, fanii o vor putea urmări pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi', care va fi difuzată pe Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea a făcut un anunț de ultim moment despre emisiunea ei! S-a dat startul castingului pentru „Te iubesc de nu te vezi'

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre noua emisiune: „Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii' Cum se numește și când va începe

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Unde va fi difuzată emisiunea prezentatoarei tv?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete