Melania Trump, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă și care este starea acesteia în prezent?

Melania Trump, prima doamnă a Americii, a ajuns ieri la Spitalul Naţional Militar Walter Reed situat lângă Washington, unde a fost operată de urgență.

Melania Trump, operată de urgență

Din informațiile prezentate într-un comunicat de presă, Melania Trump se confruntă cu probleme ale rinichilor, motiv pentru care medicii au decis să intervină chirurgical. Mai exact, aceasta a avut o problemă benignă la rinichi. Intervenția medicilor a fost un succes, reprezentanții Melaniei Trump declarând că totul a decurs fără complicații și că starea acesteia de sănătate este una stabilă.

“În această dimineaţă, prima doamnă a Americii, Melania Trump, a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru a îi fi tratată afecţiunea renală. Intervenţia chirurgicală a fost realizată cu succes şi nu au apărut complicaţii. Prima doamnă vă rămâne, cel mai probabil, internată pe parcursul săptămânii. Prima doamnă aşteaptă să se recupereze complet pentru a îşi continua munca în favoarea copiilor din lumea întreagă”, a spus Stehphanie Grisham, directorul de comunicare al primei doamne, într-un comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Intervenția chirurgicală a avut loc luni, iar pentru a se asigura că starea de sănătate a Melaniei Trump este una bună, medicii o vor ține sub supraveghere până la finalul săptămânii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Melania Trump.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran: „Am plecat să-mi cunosc noua echipă'

Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească peste 20 de kilograme? Actrița a renunțat la câteva alimente: „Nu mănânc…'

Regina Elisabeta a II-a și-a dat consimțământul pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cum a anunțat totul?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete