Momente emoționante pentru Iuliana Tudor. Vedeta de televiziune a fost din nou nașă de botez

În acest weekend, Iuliana Tudor a trecut prin emoții mari. Vedeta de televiziune a fost din nou nașă de botez, aceasta creștinându-și finuța pe nume Antonia Georgia.

Iuliana Tudor, nașă de botez pentru a cincea oară

Nu este pentru prima oară când Iuliana Tudor pășește în biserică pentru a creștina un copil. Aceasta a mărturisit că micuța Antonia Georgia este cel de-al cincilea copil căruia îi devine nașă și că nu se oprește aici, urmând să creștineze încă un copil în perioada următoare.

“Pentru mine, taina botezului, ca și taina cununiei, înseamnă primenirea sufletului și sprijin pentru o nouă viață, respectiv, pentru o nouă familie. E una dintre marile bucurii ale vieții mele. Slujba din biserică a fost foarte emoționantă. Biserica Sfântul Ilie este un loc special, cu un preot pe măsură. Antonia Georgia este cel de-al 5-lea copil pe care l-am botezat și deja ne pregătim pentru finuțul cu numărul 6.”, a mărturisit Iuliana Tudor.

Ce rochie a purtat Iuliana Tudor în ziua evenimentului?

Ținuta pe care Iuliana Tudor a ales să o poarte în ziua botezului a fost una cu adevărat spectaculoasă. Rochia lungă, albă și din dantelă i s-a potrivit perfect prezentatoarei tv, punându-i în evidență silueta suplă și talia minusculă. Ținuta Iulianei Tudor a atras toate privirile, aceasta fiind asemănătoare cu o rochie de mireasă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iuliana Tudor.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Momente tensionate înainte de nunta regală. Care este motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle ar putea să nu participe la eveniment?

Melania Trump, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă și care este starea acesteia în prezent?

Regina Elisabeta a II-a și-a dat consimțământul pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cum a anunțat totul?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete