Mirela Vaida: “Statule, lasă mamele să muncească”

Mirela Vaida

Mirela Vaida a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj dur la adresa Guvernului. Mirela Vaida: “Statule, lasă mamele să muncească”.

Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru a treia oară la începutul lunii aprilie.

Dar Mirela Vaida se declară nemulțumită de faptul că nu poate beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului din partea statului dacă se întoarce la serviciu.

Mirela Vaida: “Statule, lasă mamele să muncească”

“Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporești natalitatea!! Îți spun eu, mamă a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce? Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cânt la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru! Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru că nu pot încasa bani. Așa că stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Da-mi indemnizația care mi se cuvine dar lasă-mă să și muncesc în timpul asta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi! (…) Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!! Fii prietenul lor, nu dușman!!”, a scris Mirela Vaida pe pagina personală de Facebook.

Mirela Vaida a născut natural

Mirela Vaida le îndeamnă pe toate femeile din România să nască natural, să aibă încredere în ele, dacă n-au probleme grave de sănătate și dacă n-au o interdicție de a naște natural.

“Cred că depinde foarte mult de pacientă. Dacă pacienta își dorește să nască natural, nimeni și nimic nu îi poate sta în cale! Mai ales că noi mergem de frică la cezariană. Durerile la o naștere naturală nu sunt deloc atât de mari. Acum există anestezie epidurală, există atâtea alte lucruri care te ajută, încât doar psihic trebuie să fii pregătită. Încurajez nașterea naturală și încurajez alăptatul până la 6 luni”, ne-a declarat în exclusivitate Mirela Vaida.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete