De ce nu a participat Carla Bruni la Met Gala 2019. Fosta Primă Doamnă a Franței a explicat motivul neparticipării printr-o postare amuzantă

În anii ’90, podiumurile de modă erau a doua ei casă. După ce a renunțat la cariera de fotomodel, Carla Bruni și-a construit o carieră muzicală. În 2002, a scos albumul Quelqu’un m’a dit, care a avut un succes răsunător, mai ales în Franța și Elveția. În 2008, Carla Bruni a devenit Prima Doamnă a Franței prin căsătoria cu Nicolas Sarkozy.

Dar indiferent de traiectoria pe care a avut-o, Carla Bruni s-a întors, ori de câte ori a avut prilejul, la prima dragoste – moda. Chiar dacă vârsta și statutul nu i-au mai permis să defileze pe podiumuri, Carla Bruni nu a ratat aproape niciun eveniment major de fashion.

Fostul manechin nu a binevoit, însă, să-și facă apariția la ediția din acest an al Met Gala, una dintre cele mai importante parade de modă ale lumii. 

De ce nu a participat Carla Bruni la Met Gala 2019

Deși nelipsită de la evenimentele de acest gen, Carla Bruni a zis pas de această dată. Să n-o fi inspirat-o deloc tema de anul acesta a galei? S-o fi găsit-o peste măsură de ridicolă? Fosta Primă Doamnă a Franței nu a oferit o explicație clară a absenței sale de la eveniment, dar nici nu a trecut pe lângă subiect ca și cum evenimentul nu a existat.

Într-o postare foarte amuzantă pe Instagram, soția lui Nicolas Sarkozy a avut următorul comentariu: “Când trebuie să-ți anulezi participarea la Met Gala din cauza faptului că nu te mai încape rochia“. Comentariul însoțește poza unei pisici care pare că urlă. Hashtagurile #fashiondrama și #annaadubiensembetersansmoi (în traducere: Anna a trebuit să se enerveze fără mine – Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, inițiatoarea evenimentului) ne duc cu gândul la faptul că postarea Carlei se vrea a fi ironică.

Ce este Met Gala

Met Gala, eveniment inițiat de jurnalista Anna Wintour – redactor-șef al revistei Vogue, are loc anual, începând din anul 1995, la Muzeul Metropolitan al Artei din New York. Scopul oficial al evenimentului este strângerea de fonduri pentru muzeu. Tema de anul acesta a balului a fost „Camp: Notes on Fashion', o temă care ne-a oferit prilejul să vedem unele dintre cele mai extravagante ținute

Katy Perry a purtat un candelabru și o rochie plină de becuri și cristale, actorul Michael Urie a venit îmbrăcat într-un tutu combinat cu un costum bărbătesc; Lady Gaga a purtat o rochie de prinţesă fuchsia, cu o trenă imensă, pe sub care a avut o altă rochie neagră, tip corset în partea de sus şi model cloş în partea de jos, iar în cele din urmă a rămas în lenjerie intimă; actorul Billy Porter a îmbrăcat o ţinută aurie, iar piesele de bază au fost aripile de înger şi accesoriul purtat pe cap, și a fost purtat pe umeri de şase bărbaţi pe jumătate dezbrăcaţi, având o alură de Cleopatra; Celine Dion a purtat o rochie argintie cu franjuri lungi, accesorizată de pene imense purtate pe cap.

Citeste si 

Vestimentații senzaționale la MET GALA

Mesajul emoționant pe care Carla Bruni Sarkozy i l-a transmis Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia împlinirii vârstei de 93 de ani

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete