Cum a reușit să slăbească Mirela Vaida? Și-a revenit rapid după două sarcini!

Cum a reușit să slăbească Mirela Vaida

Cum a reușit să slăbească Mirela Vaida? Pe 10 apilie, Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oră, când l-a adus pe lume pe Tudor Ștefan, după un travaliu ușor și scurt, de doar o oră și jumătate. Și-a revenit rapid după două sarcini, iar acum când a devenit din nou mamă se simte mai bine ca niciodată.

Chiar dacă a fost însărcinată de trei ori, Mirela Vaida a topit rapid kilogramele acumulate în timpul sarcinilor.

Cum a reușit să slăbească Mirela Vaida?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Revista Avantaje, Mirela Vaida a mărturisit cât se poate de sincer cum a reușit să slăbească rapid după cele două sarcini.

“M-am întors imediat la muncă. N-am slăbit în mod conștient și nici n-am slăbit cât mi-aș fi dorit.
Am rămas cu câteva kilograme în plus după fiecare sarcină. Cred că este și normal să fie așa… suntem femei care naștem, nu mai suntem niște copile. Dar nu m-am cramponat niciodată în numărul de kilograme.

Ritmul de viață impus de copii, nopțile nedormite, micul-dejun servit la prânz, pentru că nu ai timp mai devreme când ai copii mici, și multe alte lucuri. Nu am ținut diete niciodată, nu m-am oprit de la nimic de care să-mi fie poftă. Nu sunt omul care să poată țină diete, sunt un om nefericit atunci când nu mănânc.

Repet – este vorba despre starea de spirit, despre ritmul de viață pe care ți-l impun copiii și despre faptul că dacă o femeie se întoarce repede la muncă și devine activă mental și fizic, e și o femeie fericită, pentru că se simte activă și în plan profesional, nu doar în plan social și familial.

O femeie trebuie să nu se cramponeze într-un număr de kilograme după ce naște. Ea trebuie să se gândească că acum e mamă, că e important să fie sănătoasă și să se simtă bine așa cum e.

Eu am reușit să fac carieră în televiziune și cu câteva kilograme în plus, semn că lumea nu pune neapărat preț pe forme, pe kilograme, ci pe ce transmiți omului, pe energia pozitivă pe care o transmiți mai departe. Iar fiecare femeie ar trebui să se simtă bine în corpul ei', ne-a în exclusivitate Mirela Vaida.

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete