Mirela Vaida, despre provocarea de a fi mamă a trei copii: “Cea mai mare provocare este să reușești să-i faci oameni”

 Mirela Vaida, despre provocarea de a fi mamă a trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii și o femeie minunată. Mirela Vaida, despre provocarea de a fi mamă a trei copii: “Cea mai mare provocare este să reușești să-i faci oameni”.

Pentru Mirela Vaida nu există “nu se poate”! Are o putere fantastică de “regenerare” și răspunde cu pasiune chiar și încercărilor pe care le primește de la viață.

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii – Carla, Vladimir și Tudor Ștefan. Chiar dacă este mamă full time, Mirela este plină de energie.

Mirela Vaida, despre provocarea de a fi mamă a trei copii: “Cea mai mare provocare este să reușești să-i faci oameni”

Redacția Avantaje a vorbit cu Mirela Vaida despre cum e traiul cu trei copii acasă. Am fost curioși să aflăm care este cea mai mare provocare pe care a trebuit să o înfrunte de când a devenit mamă.

“Primele lucruri la care mă gândesc dimineața și seara înainte să închid ochii sunt copiii. Înainte să devin mamă eram egoistă, în sensul că nu știam să mă raportez la altceva, decât la mine.

Cea mai mare provocare de când am devenit mamă este să pot să cresc copiii frumos. Cea mai mare provocare a unui părinte cred că este aceea de a-și educa copiii, de a-i crește frumos.

Mi-e teamă să nu-i cocoloșesc prea mult, să nu fiu prea dură sau prea rigidă în reguli, mi-e teamă să nu fiu prea delăsătoare. Dar cred că cea mai mare provocare este să reușești să-i faci oameni, să-i pui să aleagă singuri ce e bine și ce e rău, să-i pregătești pentru viață. Iar asta nu te învață nimeni… nici eu nu știu și cu toate astea trebuie să-i înveți pe alții cum să devină oameni”, ne-a mărturisit în exclusivitate Mirela Vaida.

 

Foto:faceboook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete