Carmen Iohannis, aspru criticată pentru ținuta purtată la ceremonia dedicată Centenarului Armistițiului: “Femeia vrea să sară-n ochi ca…”

Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen Iohannis, au participat în acest weekend la ceremoniile dedicate Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial. Evenimentele au avut loc la Paris și au fost prezenți șefi de stat din întreaga lume. Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru ținuta purtată în cadrul ceremoniei, alegerea ei fiind considerată una neinspirată și care a încălcat regulile unui astfel de eveniment. 

Potrivit specialiștilor, ceremoniile de comemorare impun nu doar o anumită atitudine, ci și o ținută vestimentară care să respecte o serie de reguli. Astfel, toți cei prezenți trebuie să îmbrace haine de culoare neagră sau bleumarin, lucru pe care Carmen Iohannis nu l-a respectat.

Carmen Iohannis, aspru criticată pentru ținuta purtată la ceremonia dedicată Centenarului Armistițiului

În timp ce majoritatea persoanelor prezente la ceremoniile de la Paris au îmbrăcat haine închise la culoare, Carmen Iohannis a ieșit în evidență purtând un palton într-o nuanță foarte deschisă de albastru și o pereche de pantofi nude. Alegerea vestimentară a fost aspru criticată, Sorina Matei și Dana Budeanu vorbind în mediul online despre gafa pe care prima doamnă a României a făcut-o în timpul evenimentelor de la Paris.

“Răvășitoarea de comemorarea armistițiului Primului Război Mondial bleu ciel si crem. Restul în negru de protocol. Femeia vrea să sară-n ochi ca țăranul cu orice prilej prinde. Nu ratează nimic. Țăranul și țopismul din om nu poți să-l scoți sub nicio formă, iar când e-n fruntea țării sare în ochi ca păduchele. Că se vede de la o poştă.”, a fost mesajul postat de Sorina Matei pe facebook.

Dana Budeanu, creator de stil, a taxat alegerea neinspirată a primei doamne, ținând să precizeze că prin ținuta aleasă a fost încălcat protocolul.

“Comemorările impun negrul sau bleumarinul, punct! Nu, nu este vinovat nimeni decât șeful protocolului. Alo. De ce vă bateți joc”, a scris Dana Budeanu pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea ce ținută a purtat Carmen Iohannis la ceremonia dedicată Centenarului Armistițiului.

Foto: facebook

Citește și:

Michelle Obama, dezvăluiri emoționante din viața personală: Suferim în tăcere, gândindu-ne că…'

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu. Galerie foto

Destinul tragic al lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: Mama mi-a oferit totul. Chiar și droguri'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete