Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doi ani, iar acum, cântăreața este însărcinată pentru a doua oară. În timp ce majoritatea vedetelor sunt nerăbdătoare să își fotografieze bebelușii și de multe ori postează în mediul online fotografii la doar câteva ore de la venirea acestora pe lume, Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței.

Timp de 2 ani, Andreea Bălan și-a ținut fanii în suspans, evitând să posteze fotografii cu chipul primului ei copil. Doar apropiații au știut cum arată în realitate Ella Maya, Andreea Bălan și George Burcea luând decizia de a-și proteja fetița în primii ani din viață.

Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței

Chiar dacă timp de 2 ani nu a dezvăluit chipul fetiței ei, Andreea Bălan a încărcat pe rețelele de socializare fotografii în care erau surprinse mici detalii, fie un picioruș, fie o mânuță, fie Ella Maya era fotografiată din spate. Dacă unii au înțeles decizia cântăreței de a-și proteja fetița, alții au criticat-o pentru gesturile sale. Pentru a pune capăt speculațiilor legate de acest subiect, Andreea Bălan a explicat de ce a luat decizia de a dezvălui chipul fetiței după 2 ani de la momentul în care aceasta a venit pe lume.

“Cred foarte tare în Legea de atracție' și în puterea gândurilor. Fiecare gând are o frecvență care ajunge în univers și atât gândurile bune cât si cele rele ajung cumva la persoana menționată și totodată se întorc ca un bumerang la cel care le emite.  Astfel, din punct de vedere al sănătății am dorit să o protejăm și să nu lăsăm gândurile negative să o afecteze cumva. Neștiind cum arată, oamenii nu au putut să emită niște gânduri prea răutăcioase și pline de hate. 

Cam tot ceea ce se postează pe net, rămâne stocat undeva și nu ne-am dorit ca mai târziu, Ella să ne reproșeze că am arătat-o în fașă sau cheală (nu a avut păr până la 1 an). 

Al 3-lea motiv important care ulterior s-a mai schimbat, este faptul că eu am fost expusă mediatic la o vârstă foarte mică (la 10 ani) și mi-a fost foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu mine și să mă dezvolt corect emoțional. M-am gândit astfel să nu o expun și să o las pe ea să aleagă dacă vrea să apară sau nu. Între timp această idee s-a schimbat, deoarece am văzut că acum, spre deosebire de copilăria mea, tehnologia este atât de avansată încât nu am cum sub nicio formă să o țin ascunsă atâția ani până când ea va putea alege. Oricine, oricând, poate să o pozeze pe stradă și să pună o poză (urâtă) pe net. Din acest considerent, împreună cu George, am decis să facem o ședință foto frumoasă și să o arătăm pe coperta unei reviste și nu pe facebook pur și simplu.”, a scris Andreea Bălan pe blogul ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan, George Burcea și fetița acestora, Ella Maya.

Foto: facebook

Citește și:

Michelle Keegan are un mesaj pentru femeile care refuză să facă testul Papanicolau

Christina Aguilera, moment emoţionant la un concert – Artista a urcat pe scenă alături de fiica sa

Meghan Markle are o atitudine agresivă față de angajații Casei Regale

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete