Mirela Retegan: de la o idee venită într-o noapte la o poveste de succes


Pe Mirela Retegan o cunosc atât cei mici, cât și cei mari, mai ales dacă aceștia din urmă sunt părinți. I se spune “Tanti Prezentatoarea” și, împreună cu gașca ei – Gașca Zurli – reușesc să aducă mii de copii în sălile de spectacole. 

Se joacă împreună, cântă, dansează, toate astea în timp ce-i învață lucruri esențiale pentru viață. Mirela este de părere că un copil asimilează o informație mult mai ușor atunci când se joacă decât dacă i-ar fi livrată sec. Ideea înființării găștii Zurli i-a venit într-o noapte când s-a trezit din somn și… a început să scrie versurile unui cântecel pentru copii.

“Tanti Prezentatoarea” are soluții nu doar la problemele copiilor, dar chiar și la cele adulților. Una dintre ele fiind cea a kilogramelor în plus. Mirela, care a atins, la un moment dat al vieții ei, 120 kg, a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete pe care a numit-o “Fixul care îți schimbă viața”, dietă ținută sub supravegherea unui medic nutriționist. Este poate una dintre cele mai ușoare diete pentru că poți mânca orice. O singură regulă trebuie respectată pentru ca dieta să aibă succes.

Între timp, “Fixul care îți schimbă viața” a devenit un program la care au aderat mii de femei, care au reușit să scape de povara kilogramelor în plus singure, acasă.

Despre cele două proiecte de succes ale Mirelei Retegan, în materialul video de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite