Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Recent, în cadrul unui interviu, Miley Cyrus a mărturisit că nu-și dorește copii. Cum și-a motivat decizia?

Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Artista vrea să lupte împotriva preconcepțiilor potrivit cărora, pentru o femeie, reproducerea ar trebui să fie o prioritate.

„De la noi se așteaptă să populăm planeta. Când nu acesta este scopul nostru, suntem judecate și jignite. Mai mult decât atât, legile sunt schimbate pentru a ne forța să ne reproducem.

Uneori ești forțată să păstrezi copilul chiar dacă ai rămas însărcinată în urma unei situații nedorite sau violente”, a spus artista, potrivit People.

„Dacă nu vrei copii, oamenilor le este milă de tine. De parcă ești o nenorocită fără suflet și cu inima de gheață, o femeie incapabilă să iubească.

De ce suntem forțați să credem că iubirea înseamnă să ne punem pe noi pe locul doi. Dacă te iubești pe tine, atunci poți fi chiar tu pe primul loc?”

Când vine vorba despre decizia ei, Miley ocolește ideea de a deveni mamă până când o serie de schimbări majore nu se fac la nivelul protejării mediului înconjurător.

„Ni se oferă bucățele din acet Pământ și refuz să îi ofer același lucru copilului meu.

Până nu voi simți că fiul sau fiica mea pot trăi pe o planetă sănătoasă, nu voi aduce o altă ființă pe lume pentru a se confrunta cu asta”, a încheiat artista.

Miley Cyrus trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Liam Hemsworth. Cuplul s-a cunoscut și îndrăgostit în anul 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song”.

Producția regizată de Julie Anne Robinson este o dramă americană bazată pe romanul lui Nicholas Sparks cu același nume.

În 2012, după o relație cu repetate împăcări și despărțiri, Miley și Liam anunță că s-au logodit. Un an mai târziu, în 2013, cuplul rupe logodna.

Ulterior, Miley are o relație de scurtă durată cu fiul actorului Arnold Schwarzenegger, Patrick.

În 2016, cuplul se împacă, iar Miley este fotografiată purtând vechiul ei inel de logodnă. Artista și actorul s-au căsătorit în luna decembrie a anului trecut.

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și: 

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret? Uite ce vedetă plănuiește să îi împace pe cei doi

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul: Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile…

Vedeta care și-a făcut 10 operații estetice în aceeași zi. A fost la un pas să își piardă viața: Inima s-a oprit…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete