Vedeta care și-a făcut 10 operații estetice în aceeași zi. A fost la un pas să își piardă viața: “Inima s-a oprit…”

Vedeta care și-a făcut 10 operații estetice în aceeași zi

Cine este vedeta care și-a făcut 10 operații estetice în aceeași zi? A vrut să atingă perfecțiunea, dar a fost la un pas să își piardă viața, trecând prin clipe de coșmar.

Își doresc să arate impecabil și să aibă formele perfecte, acesta fiind motivul pentru care o mulțime de celebrități aleg să se lase pe mâna medicului estetician. Cu toate acestea, nu întotdeauna rezultatele sunt cele așteptate, moment în care vedetele ajung să regrete că au apelat la astfel de intervenții chirurgicale.

Când avea doar 23 de ani, Heidi Montag și-a dorit să scape de toate complexele legate de aspectul ei fizic, așa că a apelat cu încredere la medicul estetician. Actrița, acum în vârstă de 32 de ani, a suferit în aceeași zi 10 operații estetice. Operațiile au inclus: mărirea sânilor, reducerea bărbiei, ridicarea frunții, corectarea nasului, liposucția, augumentarea feselor, injecții cu grăsime și cu botox.

Cu toate că pare greu de crezut, actrița a suferit toate intervențiile în aceeași zi, lucru care i-a pus la mare încercare organismul, fiind la un pas să își piardă viața.

“Spencer (n.r soțul actriței) a crezut că m-a pierdut. Pentru un minut am murit. După atât de multe intervenții am avut nevoie de asistență medicală timp de 24 de ore. Am fost internată într-un centru de recuperare și mi-a fost administrat Demerol pentru a face față durerii extreme. Gărzile mele de corp l-au chemat pe Spencer și i-au spus: “Inima lui Heidi s-a oprit. Nu va trece peste asta.” Și chiar s-ar fi putut întâmpla asta.”, a povestit Heidi Montag pentru revista Paper, potrivit buzzfeed.com.

Care este motivul pentru care Heidi Montag a apelat la ajutorul medicului estetician?

Deși avea doar 23 de ani când a apelat la ajutorul medicului estetician, Heidi Montag a luat această decizie în urma presiunilor venite din partea publicului. Aspectul ei fizic era tot timpul subiect de discuție, mai ales în presă, iar actrița primea în permanență comentarii negative.

Privind în trecut, actrița este de părere că era mult prea tânără atunci pentru a luat astfel de decizii legate de felul în care arată.

“Eram prea tânără și eram sub presiunea comentariilor negative apărute pe internet. Mă afectau atât de mult în acel moment, dar apăream și la TV unde orice defect era amplificat. Cred că mă uitam în oglindă puțin cam mult. Îmi doresc să fi așteptat și să nu fi luat deciziile când eram atât de tânără pentru că au dus la complicații pe termen lung. Nu sunt împotriva operațiilor estetice, dar întotdeauna ți se arată fotografii de tipul înainte și după. Ei nu îți arată cât de grea este recuperarea. Nu regret îmbunătățirile pe care le-am făcut, dar chirurgia plastică nu ar trebui să fie glorificată. Luați în serios asta!”, a spus vedeta.

Heidi Montag este actriță, cântăreață și a devenit celebră după ce a jucat în serialul “The Hills”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Heidi Montag.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ți-o mai amintești pe actrița Barbara Mori? Cum arată acum și cu cine a fost căsătorită?

Momente de panică pentru Ioana Blaj. Actrița a fost surprinsă de furtuna din Grecia: Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină.'

Cum a slăbit Simon Cowell aproape 10 kilograme? A făcut o singură schimbare în dieta sa

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete