Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret? Uite ce vedetă plănuiește să îi împace pe cei doi

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret

La 14 ani de la divorț, relația dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston pare să fie din ce în ce mai bună, iar apropiații celor doi chiar speră că vor forma din nou un cuplu. Se pare că cei doi s-au întâlnit în secret, totul cu ajutorul unei vedete care plănuiește să îi împace.

Potrivit informațiilor apărute în presă, George Clooney, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Brad Pitt, este mai hotărât ca niciodată să îl vadă pe actor din nou fericit. Se pare că acesta și-a propus să facă tot ce ține de el pentru ca Brad Pitt și Jennifer Aniston să se împace.

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret?

Revista americană Life & Style vorbește despre o întâlnire secretă între Brad Pitt și Jennifer Aniston. Se pare că cei doi au petrecut un weekend la Roma, alături de George Clooney și de soția acestuia, Amal. George Clooney este cel care s-a ocupat personal ca întâlnirea să fie una discretă, astfel încât cei doi actori să nu fie deranjați.

“George vrea să-l vadă pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Brad Pitt, fericit din nou. Asta înseamnă un singur lucu: Jennifer Aniston. Brad și Jen au stat la o vilă privată din Roma. George a organizat totul, spunând că face rezervarea pentru părinții lui, astfel încât să îi țină departe pe curioși.  A fost un weekend romantic, iar asta în mare parte datorită personalului extrem de discret.”, a menționat o sursă apropiată celebrilor actori, potrivit mirror.co.uk .

În urmă cu 14 ani, Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat, asta după ce actorul a început o relație cu frumoasa Angelina Jolie. După separarea celor doi, zvonurile legate de o posibilă împăcare a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston au ținut prima pagină a ziarelor, însă cei doi nu au oferit informații oficiale în legătură cu acest subiect.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Michelle Obama, schimbare radicală de look. Arată mai bine ca niciodată!

Liviu Teodorescu a împlinit 27 de ani! Imagini cu artistul din copilărie

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul: Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete