Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul: “Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile…”

Au existat o mulțime de zvonuri legate de o posibilă relație pe care prințul Charles și Barbra Streisand ar fi avut-o, iar după ani în care acest subiect a fost intens comentat, cântăreața a decis să spună adevărul. Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură?

Au fost fotografiați împreună în anii ’70, iar în acel moment, tabloidele au scris că între cei doi ar exista mai mult decât o simplă relație de prietenie și că, celebra cântăreață și-ar fi găsit prințul. Nu au pus niciodată preț pe informațiile apărute în spațiul media și nu au comentat niciodată zvonurile, însă acum, Barbra Streisand a ales să vorbească despre acest subiect.

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul

Prințul Charles și Barbra Streisand s-au întâlnit pentru prima oară în 1974, după care, cei doi s-au intersectat din nou 20 de ani mai târziu, atunci când cunoscuta cântăreață a susținut un concert pe Wembley. În aceleași an au apărut informații potrivit cărora, cei doi ar fi avut o aventură la scurt timp după ce prințul Charles s-a despărțit de prințesa Diana. Presa a scris la acel moment că prințul Charles și Barbra Streisand au avut o întâlnire privată în hotelul Bel Air și că nimeni nu a știut acest lucru.

Prezentă la Londra pentru a susține un concert în Hyde Park, Barbra Streisand a glumit pe seama posibilei legături cu prințul Charles: “Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile, aș fi putut fi prima prințesă cu origini evreiești”, a spus cântăreața, potrivit people.com.

Mulți au luat în serios acest comentariu, cu toate că Barbra Streisand a folosit un ton foarte relaxat în momentul în care a vorbit despre aventura pe care presa a scris că ar fi avut-o cu prințul Charles.

În timpul vizitei făcute la Londra, Barbra Streisand a avut ocazia să o întâlnească și pe prințesa Diana.

“După spectacol, protocolul regal spunea că ea trebuia să se ridice prima, dar m-a împins de la spate și m-a lăsat pe mine să mă ridic prima. Ea era atât de bună.”, a spus Barbra Streisand.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Barbra Streisand.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle, aspru criticată pentru felul în care și-a ținut fiul în brațe

Nicole Kidman, mai fericită ca niciodată: Am așteptat toată viața asta!'

Își spun adio' după 5 ani de căsnicie și 10 de relație! Un cuplu celebru divorțează: Suntem liniștiți cu această decizie comună'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete