Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul: “Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile…”

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură

Au existat o mulțime de zvonuri legate de o posibilă relație pe care prințul Charles și Barbra Streisand ar fi avut-o, iar după ani în care acest subiect a fost intens comentat, cântăreața a decis să spună adevărul. Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură?

Au fost fotografiați împreună în anii ’70, iar în acel moment, tabloidele au scris că între cei doi ar exista mai mult decât o simplă relație de prietenie și că, celebra cântăreață și-ar fi găsit prințul. Nu au pus niciodată preț pe informațiile apărute în spațiul media și nu au comentat niciodată zvonurile, însă acum, Barbra Streisand a ales să vorbească despre acest subiect.

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul

Prințul Charles și Barbra Streisand s-au întâlnit pentru prima oară în 1974, după care, cei doi s-au intersectat din nou 20 de ani mai târziu, atunci când cunoscuta cântăreață a susținut un concert pe Wembley. În aceleași an au apărut informații potrivit cărora, cei doi ar fi avut o aventură la scurt timp după ce prințul Charles s-a despărțit de prințesa Diana. Presa a scris la acel moment că prințul Charles și Barbra Streisand au avut o întâlnire privată în hotelul Bel Air și că nimeni nu a știut acest lucru.

Prezentă la Londra pentru a susține un concert în Hyde Park, Barbra Streisand a glumit pe seama posibilei legături cu prințul Charles: “Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile, aș fi putut fi prima prințesă cu origini evreiești”, a spus cântăreața, potrivit people.com.

Mulți au luat în serios acest comentariu, cu toate că Barbra Streisand a folosit un ton foarte relaxat în momentul în care a vorbit despre aventura pe care presa a scris că ar fi avut-o cu prințul Charles.

În timpul vizitei făcute la Londra, Barbra Streisand a avut ocazia să o întâlnească și pe prințesa Diana.

“După spectacol, protocolul regal spunea că ea trebuia să se ridice prima, dar m-a împins de la spate și m-a lăsat pe mine să mă ridic prima. Ea era atât de bună.”, a spus Barbra Streisand.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Barbra Streisand.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle, aspru criticată pentru felul în care și-a ținut fiul în brațe

Nicole Kidman, mai fericită ca niciodată: Am așteptat toată viața asta!'

Își spun adio' după 5 ani de căsnicie și 10 de relație! Un cuplu celebru divorțează: Suntem liniștiți cu această decizie comună'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete