Mihai Mitoșeru, declarații surprinzătoare despre infidelitate în relația cu Noemi: „Am simțit nevoia… sincer să fiu pentru că nu mai eram băgat în seamă!”


Mihai Mitoșeru are o relație frumoasă cu Noemi, de mai bine de 11 ani. De-a lungul anilor, cei doi au trecut prin multe greutăți, s-au certat de multe ori, ba chiar s-au și despărțit la un moment dat. Cu toate acestea, au reușit să găsească un echilibru în relația lor, apoi și-au dat seama că se iubesc cu adevărat.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit civil în anul 2015, iar de atunci au tot amânat cununia religioasă din diverse motive.

Vezi pozele

Mihai Mitoșeru, declarații surprinzătoare despre infidelitate în relația cu Noemi

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, prezentatorul a vorbit cu sinceritate despre infidelitate în relația de cuplu. Printre rânduri, Mihai Mitoșeru a recunoscut că nu a reușit să fie pe deplin fidel în cei 11 ani de relație cu Noemi.

„Asta cu infidelitatea e discutabilă și am putea să vorbim vreo două zile. Îți dai seama că teoretic, nu se pune problema de așa ceva. Dar la un moment dat, după 7 ani de zile, când ea nu mă mai băga în seamă, nici eu pe ea, așa considera ea, eu nu recunoșteam, simți nevoia să vezi că cineva te apreciază, mai ales noi bărbații că noi suntem mai fraieri. Eu recunosc, că bărbatul e mult mai sensibil și mai fraier în general decât femeia. În relația directă, întotdeauna femeile sunt mai puternice.

Am simțit nevoia să fiu sincer, poate și ea a simțit nevoia pentru că nu mai eram băgat în seamă. Dar și acolo, dacă știi să treci peste și îți dai seama că nu contează că m-a băgat una în seamă, contează de fapt pe cine iubesc eu. Și dacă aștepți până te bagă iarăși în seamă cine trebuie, atunci uite că poți să treci mai departe. Și poate să fie mult mai frumos decât înainte,' a mărturisit Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au căsătorit pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. Naşii cuplului au fost Romică Ţociu şi soţia acestuia, Nicoleta.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit când va face cununia religioasă cu Noemi: „Eu aș vrea și nuntă și botez în același timp'

Tragedie în familia lui Mihai Mitoșeru, cu o lună înainte de nuntă! Socrul lui a murit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video