Tragedie în familia lui Mihai Mitoșeru, cu o lună înainte de nuntă! Socrul lui a murit

 

Familia lui Mihai Mitoșeru trece prin momente grele. Tatăl lui Noemi, soția lui, a murit astăzi din cauza unui stop respirator. Vestea cumplită a venit cu doar o lună înainte de nunta lui Mihai Mitoșeru cu Noemi, care a fost amântată până acum, de mai multe ori.

Luna viitoare, pe data de 24 septembrie cei doi aveau programată nunta cea mare, după ce s-au cununat civil în urmă cu doi ani. Noemi ar fi trebuit să fie condusă la altar de tatăl ei, însă acum este prea târziu. Tatăl ei, Ion Dragomir, a făcut un stop cardiac neprevăzut, având în vedere faptul că nu era un om foarte în vârstă și nu era nici bolnav.

Tatăl lui Noemi Mitoșeru a murit

Bărbatul s-a dus să depună un act la locul de muncă. Apoi, a ieşit afară, s-a aşezat pe o bancă, a spus că nu poate să respire, potrivit spynews.ro. După acest incident, bărbatul a fost resuscitat timp de oră de medicii de la SMURD care au costatat decesul.

„Astăzi, socrul meu – Ion Dragomir, a plecat la ceruri! Dumnezeu să-l odihnească! ', a anunțat Mihai Mitoșeru pe pagina sa de socializare.

Până la acest moment, nu se ştie dacă nunta lui Mihai Mitoşeru şi a lui Noemi va mai avea loc. Familia este devastată de vestea primită, iar în aceste momente pregătesc funeraliile pentru bărbat.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au căsătorit pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. Naşii cuplului au fost Romică Ţociu şi soţia acestuia, Nicoleta.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bănică are același iubit de 23 de ani! Cum l-a cunoscut pe soțul ei: „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei'

Dan Bittman revine în televiziune! Cântărețul va prezenta o nouă emisiune din toamnă

Ștefan Stan, adevărul despre fostele sale iubite! În ce relații a rămas cu Andreea Mantea după despărțire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete